Clutch 2016 : Τα Χριστούγεννα θέλουν statement clutch και λάμψη

Και όμως ένα μικρό τσαντάκι μπορεί να κλέψει την παράσταση...
Clutch 2016 : Τα Χριστούγεννα θέλουν statement clutch και λάμψη



Απίστευτο, μόλις 5 μέρες έμειναν από τα Χριστούγεννα και όπως είναι λογικό τόσο η ψυχολογία και το mood μας έχει γίνει πιο γιορτινό και χαρούμενο. Αυτό φυσικά μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί στο ντύσιμο μας αφού είναι φανερά πιο γιορτινό και λαμπερό.

Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε (αλλά και θα δούμε μαζί) ένα αξεσουάρ που ειδικότερα την περίοδο των γιορτών πρωταγωνιστεί και οι γυναίκες αγαπάμε πολύ. Αναφέρομαι στο αγαπημένο μικρό τσαντάκι ή clutch και ειδικότερα στο statement clutch (αυτό δηλαδή που είναι ιδιαίτερο και έχει να δηλώσει κάτι).

 Το Christmas style λοιπόν όσο minimal ή ''φορτωμένο'' και αν είναι, δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν συνοδεύεται με ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό μικρό τσαντάκι. Άλλωστε στα ρεβεγιόν και στις επίσημες εμφανίσεις δεν χρειαζόμαστε πολλά, το κινητό μας, τα κλειδιά και ένα lip gloss αρκούν για να μην επιλέξεις μια oversized τσάντα που δεν ταιριάζει και με όλο το σύνολο.

 Εκτός από τα κλασικά μαύρα τσαντάκια (που έχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες), μην πεις όχι σε εκείνα που έχουν έξυπνα logo, περίεργα σχήματα και είναι φτιαγμένα από εντυπωσιακά υφάσματα.

Τι λες; Είσαι έτοιμη να δεις και να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά τα clutches που ψάξαμε για εσένα; Tόρε γρήγορα check την ιδιαίτερη gallery που ακολουθεί...

Δες εδώ όλα τα winter essentials της φετινής σεζόν! Έχει κρύο, θα τα χρειαστείς!