Τα καρό κομμάτια που χρειάζεται η ντουλάπα σου

Φέτος θα επενδύσεις σε κλασικό καρό.Είναι κλασικό, preppy αλλά και νεανικό ταυτόχρονα! Ρεπορτάζ αγοράς...
Τα καρό κομμάτια που χρειάζεται η ντουλάπα σου



Έχουν περάσει χρόνια από τότε που το καρό ή αλλιώς tartan έγινε συνώνυμο του χειμωνιάτικου ενδύματος αλλά παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα το καρό καταφέρνει να μπαίνει στις χειμερινές συλλογές των περισσότερων οίκων μόδας.

Φέτος το καρό όχι απλά συμμετείχε αλλά ήταν από τα υφάσματα πρωταγωνιστές, που είδαμε στις συλλογές των σχεδιαστών και εμείς λατρεύουμε το γεγονός ότι το αγαπημένο μας ύφασμα επέρχεται φέτος σε διάφορες μορφές του. Είναι κλασικό, preppy αλλά και νεανικό ταυτόχρονα και ίσως αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν το καρό τόσο πετυχημένο.

Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος καρό και θα πρέπει να ξέρεις ότι φέτος οι γραμμές των tartan υφασμάτων είναι ημι-αφηρημένες, με κόκκινες κεντημένες πούλιες. Τα βασικά νέα ήδη καρό prints που είδαμε φέτος ήταν αυτά σε πολύ έντονα χρώματα, όπως αυτά στην συλλογή των Altuzarra, κυρίως σε παλτό και πανωφόρια. Φυσικά δεν έλειψαν τα μεσάτα φορέματα σε full skirts ή ίσια γραμμή σε tartan σχέδιο. Φορέματα που έφταναν μέχρι το γόνατο ή και ακόμα πιο κάτω.

Λατρέψαμε την grunge εκδοχή των καρό, σε blazer ή παντελόνι, τα οποία παραπέμπουν σε αντρικό στυλ. Τέλος στις πασαρέλες είδαμε τα θολά καρό, όπως αυτά των Salvatore Ferragamo, τα οποία θυμίζουν ψηφιακές εκτυπώσεις σε αφηρημένη μορφή.

Αν ακόμα δεν είχες πειστεί να αγοράσεις κομμάτια σε plaid ύφασμα τα περασμένο χειμώνα, τότε φέτος είναι η ιδανική ευκαιρία να τα δοκιμάσεις. Άρχισε με ένα κάρο πουκάμισο και τόλμησε να επιλέξεις μέχρι και παλτό ή καρό φόρεμα.