Γιατί να αγοράσεις γκρι παλτό φέτος (ρεπορτάζ αγοράς)

Πως να κάνεις ένα μουντό χρώμα να μοιάζει στυλάτο και φωτεινό.Θα το λέγαμε πασπαρτού παλτό αφού μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Γιατί να αγοράσεις γκρι παλτό φέτος (ρεπορτάζ αγοράς)



Ξέρουμε ότι σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe, ότι τα παλτό σε παστέλ και έντονα χρώματα είναι must της σεζόν αλλά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε παραπονεμένή εσένα που τα χρώματα δεν είναι το καλύτερο σου ατού.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν όλοι να παίξουν στα δάχτυλα το color blocking και υπάρχουν και αυτοί που τρομάζουν και μόνο στη σκέψη να τολμήσουν μία μίξη διαφορετικών χρωμάτων ή απλά έχεις τόσα πολλά χρωματιστά φουστάνια στην ντουλάπα σου, που λίγο παραπάνω χρώμα στο παλτό σου θα ήταν κορεσμός.

Το καλό με τα γκρι παλτό είναι ότι δεν είναι αρκετά μουντά όσο τα μαύρα και ταυτόχρονα πάνε με όλα τα χρώματα ακόμα και τα πιο «δύσκολα» όπως το καφέ, το μαύρο και το μπλε. Το χρώμα τους μπορεί να μετατραπεί αυτόματα σε glamour με ένα lingerie dress από μέσα ή τελείως normcore με ένα πουλόβερ και sneakers. Θα το λέγαμε πασπαρτού παλτό αφού μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν θες να του δώσεις λίγες πινελιές χρώματος -εεε.. γινόταν να μην προτείνουμε χρώμα; δεν αντέξαμε- μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κασκόλ σε tartan πλέξη για σικ εμφανίσεις ή να του βάλεις καρφίτσες και κονκάρδες για πιο grunge στυλ.