Παπούτσια 2016 : Aυτές τις εσπαντρίγιες δεν θα τις βγάλεις από τα πόδια σου (ρεπορτάζ αγοράς)

Άνετες και stylish...
Παπούτσια 2016 : Aυτές τις εσπαντρίγιες δεν θα τις βγάλεις από τα πόδια σου (ρεπορτάζ αγοράς)



Εσπαντρίγιες λοιπόν! Το πιο κλασσικό και chic κομμάτι της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής σεζόν επιστρέφει και πάλι. Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με πάρα πολλούς τρόπους, με σορτς, παντελονια, φορέματα με οτιδήποτε. Είνα το κατάλληλο είδος παπουτσιού για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις σε νησιά, συνδυασμένες  με όμορφα αέρινα φορέματα, μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο αρχαιοελληνικό loοk. Γιατί όχι;

Kατασκευασμένες συνήθως από δέρμα, πλαστικό, ή ακόμα και διακοσμημένες με μοντέρνα prints, χαρούμενα χρώματα, και κεντημένα σχέδια, θα γίνουν το αγαπημένο κόμμάτι γι' αυτή την εποχή.

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα από τα πιο άνετα και chic παπούτσια , που όλες μας ανυπομονούμε να φορέσουμε. Κατάλληλο για την εποχή που διανύουμε, για αυτό λοιπόν μην χάνεις χρονο!! Ξεκίνα το ψάξιμο , για να βρείς το πιο stylish ζευγάρι εσπαντρίγιες , που να ταιριάζει σε εσένα! Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και βρηκάμε τις 10 πιο stylish εσπαντρίγιες που πραγματικα θα σου παρουν τα μυαλά!

Οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν ιδανικά με το navy look, δες εδώ τα υπόλοιπα item που θα χρειαστείς, για να το κάνεις πραγματικότητα.