Θες ανανέωση στην ντουλάπα σου; Ψώνισε... από τη ντουλάπα του αγοριού σου!

5 πράγματα δανεικά και αγύριστα από τη ντουλάπα του καλού σου!
Θες ανανέωση στην ντουλάπα σου; Ψώνισε... από τη ντουλάπα του αγοριού σου!



Πόσες φορές έχεις κοιμηθεί με το αγόρι σου και επειδή έχεις ξεχάσει(λέεεμε τώρα) να πάρεις τις πιτζάμε σου μαζί φοράς ένα T-shirt δικό του; Και πόσες ακόμα φορές έχεις σκεφτεί να φύγεις με αυτό γιατί και είναι άνετο και ήδη έχεις σκεφτεί πώς θα το φορέσεις σαν φόρεμα στον καφέ σου! Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνεις τη σκέψη σου πράξη. Ειδικά αν θέλεις να ανανεώσεις και λίγο την ντουλάπα σου και παράλληλα να μυρίζεις το άρωμά του. Αυτά είναι τα 5 πράγματα που μπορείς να κλέψεις από τη δική του ντουλάπα και αν θες μη του τα γυρίσεις και ποτέ!

1)Το denim jacket του

Τα oversized denim jackets είναι πολύ της μόδας αυτή την εποχή μιας και το βραδάκι έχει ακόμα ψυχρούλα. Μπορείς να το ρίξεις απλά πάνω στους ώμους σου με ένα girly ντύσιμο ή αν θες να φαίνεσαι πιο casual ντυμένη γύρισε απλά τα μανίκια και κάνε την hot εμφάνισή σου!

2)To λευκό του πουκάμισο

Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει πάνω από 2 λευκά πουκάμισα. Πάρε λοιπόν το ένα εσύ και φόρεσέ το είτε ανοιχτό είτε κουμπωμένο σαν loose φόρεμα!

3)Το μαύρο blazer σακάκι του

Οι άντρες αν δεν έχουν να πάνε σε κάποιο επίσημο μυστήριο ή αν δεν ντύνονται γαμπροί στη δουλειά έχουν πεταμένο στη ντουλάπα τους ένα απλο μαύρο σακάκι! Κλέψτο, λοιπόν, βάλε και μία ζώνη στη μέση και κάνε την πιο stylish εμφάνιση της βραδιάς!

4) Το καρό πουκάμισό του

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Πάρε το καρό πουκαμισό του και φόρα το με ένα ripped jeans. Θα σκίσεις!

5)Το λευκό T-shirt του

Ψάχνεις ένα λευκό μακρύ T-shirt; Κλέψε ένα λευκό μακρύ T-shirt! Από το συρτάρι της ντουλάπας του ή από τον ύπνο σας κατευθείαν!  Φόρα το με ένα αμάνικο Vest ή κάνε ένα κόμπο και συνδύασέ το με μια τζιν φούστα!

Διάβασε ακόμα και για όλα τα Aξεσουάρ : Hide all sins - Τα πιο εντυπωσιακά oversized γυαλιά ηλίου είναι εδώ