Σουτιέν 2016 : 5 σουτιέν που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου

Πήγαινε τώρα και τσάκαρε τα σουτιέν σου...
Σουτιέν 2016 : 5 σουτιέν που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου



Είναι σίγουρο ότι αν ανοίξεις τώρα το ντουλάπι ή το συρτάρι με τα σουτιέν σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις παραπάνω από 10 διαφορετικές εκδοχές του. Φυσικά ένα με δύο είναι αυτά που σε βολεύουν στην πραγματικότητα και τα επιλέγεις στην καθημερινότητα σου. Τα υπόλοιπα απλά σε περιμένουν να τα φορέσεις, αλλά μην γελιόμαστε δεν θα τα επιλέξεις ποτέ. Αν λοιπόν θες να μάθεις ποια είναι τα 5 σουτιέν που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου, τότε πρέπει να διαβάσεις όλο το άρθρο. Και πίστεψε με, θα εκπλαγείς!

1. 'Ενα super άνετο σουτιέν :

To σουτιέν που είναι τόσο άνετο σχεδόν όσο οι πιτζάμες σου, σίγουρα θεωρείται ένα must-have που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου. Εννοείται εκτός από την άνεση πρέπει να προσφέρει όλα τα υπόλοιπα που υπόσχεται ένα σουτιέν, όπως για παράδειγμα στήριξη.

2. Το δαντελένιο σουτιέν - που είναι τόσο σέξι όσο πρέπει - και δεν σε νοιάζει και να φανεί :

Aπό το λευκό, ροζ, μαύρο ή ότι άλλο χρώμα εσύ θες, δαντελένιο σουτιέν, διάλεξε εκείνο που σου αρέσει και δεν σε πειράζει αν φανεί λίγο από το πουκάμισο ή το φόρεμα σου. Σέξι όσο πρέπει και με στιλ!

3. To σουτιέν που στρατηγικά δεν φαίνεται :

Tι γίνεται όταν κάποια ρούχα σου έχουν ανοιχτό ντεκολτέ και σου αρέσουν τόσο; Μην σκας, μιας εκεί έξω υπάρχουν πανέξυπνα σουτιέν που με στρατηγικό τρόπο όσο και αποκαλυπτικό και αν είναι το ρούχο σου, αποκλείεται να φανούν. Τι λες; Είσαι έτοιμη να τα αποκτήσεις;

4. Ένα σπορ σουτιέν (όχι από το 2005) :

Το σπορ σουτιέν είναι πάντα χρήσιμο, άρα αν δεν έχεις αποκτήσει το δικό σου ή ακόμα και αν έχεις εκείνο που φορούσες το μακρινό 2005, μην το σκέφτεσαι ήρθε η στιγή να αγοράσεις ένα νέο. Και ναι αν είναι ωραίο και stylish, μπορείς να το φορέσεις σαν κανονικό τοπ.

5. Το στράπλες σουτιέν που σου ταιριάζει γάντι :

Ειδικότερα που φέτος είναι hot τάσεις τόσο οι μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους όσο και τα κορμάκια, το τέλειο στράπλες που γίνεται ένα με το στήθος σου είναι αυτό που πρέπει να βάλεις άμεσα στη λίστα σου. Το καλοκαίρι, θα το χρειαστείς όσο κανένα άλλο!

Πως να ντυθείς το καλοκαίρι, αν τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο!