Γιατί οι φούστες με πιέτες θα κρύψουν περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα και ποιες πρέπει να αγοράσεις για φέτος

Γιατί οι φούστες με πιέτες θα κρύψουν περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα και ποιες πρέπει να αγοράσεις για φέτος



Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για φούστες. Το αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα των γυναικών, το μόνο ρούχο που θα ήθελαν να φοράμε για πάντα οι άντρες και ας το παραδεχτούμε το πιο βολικό και αέρινο κομμάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε σέξι κάθε φορά που το φοράμε. Και να πούμε την αλήθεια, φτάνει μόνο να αισθάνεσαι εσύ η ίδια σέξι με αυτό που φοράς και δεν έχεις ανάγκη τίποτα άλλο, σου δίνει σιγουριά αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα.

Θα μου πεις…. όλα αυτά από μία φούστα;

Ε.. η αρχή είναι από την εμφάνιση και την προσπάθεια μας να βγάλουμε την προσωπικότητα μας προς τα έξω. Ο χαρακτήρας ίσως μας πάρει λίγο περισσότερο ώρα αλλά όλα χρειάζονται μία αρχή, έστω και με μία εξωτερική αλλαγή. Για να σου το αναλύσω να σε βάλω να αναρωτηθείς πόσο άνετα νιώθεις κάθε φορά που φοράς ρούχα που σε αναδεικνύουν. Επειδή όλες έχουμε σημεία του σώματος μας που θέλουμε να κρύψουμε –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ντρεπόμαστε για αυτά- χρειάζεσαι ένα ρούχο που να είναι άνετο και ταυτόχρονα να κρύβει  ότι εσύ θέλεις να κρύψεις. Μιλώντας για τις φούστες με πιέτες είναι ο ιδανικό τρόπος να κρύψεις παχάκια στην κοιλίτσα και στο σωσίβιο –αχ αυτό το καταραμένο το σωσίβιο- αφού η full skirt γραμμή τους σε βοηθάει να το κάνει με στυλ.

Είτε διαλέξεις μίνι πλισέ φούστα, είτε την πιο formal midi εκδοχή της, φρόντισε να είναι σε ψηλόμεση γραμμή για να αγκαλιάζει την μέση σου και να την λεπταίνει. Η πλισέ ψηλόμεση φούστα ταιριάζει με κάθε top, αρκεί να την φορέσεις πάνω από την μπλούζα σου, παρόλα αυτά αν σε ενοχλεί να φοράς τα πουκάμισα σου μέσα από τις φούστες σου υπάρχει λύση. Δοκίμασε cropped tops ή πουλόβερ τα οποία θα σταματάνε ακριβώς στην αρχή της φούστας, έτσι και δεν θα κρυώνεις και θα νιώθεις άνετα.

Η τελευταία εκδοχή της πλισέ φούστας που πρέπει να γνωρίζεις είναι αυτή από scuba υλικό –ξέρεις το υλικό από το οποίο γίνονται και οι στολές κατάδυσης. Τα ρούχα από scuba υλικό είναι το νέο trend και όσο αφορά της φούστες είναι αρκετά full και φαρδιές, από τη φύση του υλικού και ιδανικές για να κρύβουν παχάκια στην κοιλίτσα.