Χειμώνας καιρός για parka, εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Φέτος θα είσαι προετοιμασμένη για τον κρύο χειμώνα που έρχεται.
Χειμώνας καιρός για parka, εσύ ποιο θα διαλέξεις;



Για πολλά χρόνια σνόμπαρα τα parka και κάθε πανωφόρι εκτός από το κλασικό παλτό, κυρίως για το λόγω του ότι  νόμιζα ότι το parka ταιριάζει μόνο με urban ντύσιμο. Αχ πόσο γελασμένη ήμουν, αφού από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να δοκιμάσω το πιο χουχουλιάρικο παλτό του χειμώνα, δεν έχω καταφέρει να το ξαναβγάλω από πάνω μου.

Της Αθηνάς Κουτρομάνου

Αν είσαι κρυουλιάρα όπως εγώ –δηλαδή πολύ-πολύ κρυουλιάρα- τότε τα parka με εσωτερική γούνα είναι τα καλύτερα πανωφόρια για τον παγωμένο χειμώνα που προβλέπεται φέτος. Τώρα θα μου πεις, πάει το parkα με τα μεσάτα φορέματα που φοράω στο γραφείο; Μα φυσικά και πάει, πάρε παράδειγμα το στυλ της Rihanna και θα καταλάβεις. Μπορεί να μην πρέπει να πάρεις το πιο χοντρό pαrka που θα βρεις αλλά υπάρχουν και parka μπουφάν σε πιο λεπτές γραμμές που ταιριάζουν ακόμα και με το πιο formal στυλ, αρκεί να κρατήσεις τα υπόλοιπα κομμάτια της εμφάνισης σου στο ίδιο office look ύφος.

Το πιο τέλειο με τα parka μπουφάν –και τεσταρισμένο σου λέω- είναι ότι τα parka με γούνα ενώ αποτελούν το πιο ζεστό πανωφόρι για το χειμώνα, αν αφαιρέσεις την γούνα γίνονται το ιδανικό ελαφρύ μπουφανάκι για την άνοιξη και τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού. Μπορεί το parka μπουφάν να σου κοστίσει λίγο περισσότερο από ένα απλό παλτό αλλά θα μπορείς να το φοράς κάθε εποχή και θα σε αποζημιώσει.

Μην ξεχνάς ότι τα parka πλένονται και στο πλυντήριο με αποτέλεσμα να γλιτώνεις χρήματα και χρόνο από τον καθαρισμό στο καθαριστήριο. Αν σου έχει τύχει να ξεχάσεις παλτό στο καθαριστήριο για είκοσι μέρες όπως εγω, σίγουρα θα με καταλάβεις.