Έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της καινούριας bridal collection της Eva Mendes

Λίγo μετά το λανσάρισμα της χειμερινής καμπάνιας ρούχων της, η Eva Mendes ανακοίνωσε την bridal συλλογή της για το 2015
 Έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της καινούριας bridal collection της Eva Mendes



Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει ότι οι νέοι γονείς, Eva Mendes και Ryan Gosling, ετοιμάζονται σύντομα να παντρευτούν αλλά αν αυτό είναι όντως αλήθεια, τουλάχιστον η Eva έχει ήδη διαλέξει τα φορέματα για τις παράνυφες της.

Και αυτό γιατί η νέα συνεργασία της ηθοποιού με το γνωστό brand New York & Company, αποτελείται από μία σειρά από γαμήλια φορέματα για παράνυφες αλλά και το γαμήλιο πάρτυ. Στην συλλογή αυτή θα μπορείς να διαλέξεις μέσα από λιτά, μονόχρωμα φορέματα και μία σειρά από αξεσουάρ ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες της μέλλουσας νύφης.

Η συλλογή θα βγει στο online κατάστημα τον Ιανουάριο του 2015 –μην νομίζεις κοντά είναι- και ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα για το τι έχουμε να περιμένουμε από τη γνωστή ηθοποιό. Μπορεί οι τιμές της bridal collection να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά αν κρίνουμε από προηγούμενες συνεργασίες της Eva με το brand, οι τιμές θα είναι αρκετά οικονομικές. Είναι μία τέλεια ευκαιρία για τις νύφες του καλοκαιριού, αφού η συλλογή θα φτάσει την κατάλληλη περίοδο που θα αρχίσεις να οργανώνεις τον γάμο σου –καλά το ξέρουμε ήδη το κάνεις.

Και για να μην σε αφήσουμε παραπονεμένη σου έχουμε και την επίσημη φωτογράφιση της χειμερινής συλλογής του brand με την ηθοποιό η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες βδομάδες.