One piece 4 ways: Βάλε το t-shirt σου και πάμε σινεμά

Ένα απλό και κλασικό t-shirt σε τέσσερα διαφορετικά looks
One piece 4 ways: Βάλε το t-shirt σου και πάμε σινεμά



Βρίσκω την Δευτέρα την ιδανική μέρα για να πάμε cinema. Είναι η αρχή της εβδομάδας, έχεις νεύρα που το σαββατοκύριακο σου τέλειωσε, αν μείνεις μέσα θα μιζεριάσεις, αν βγεις έξω θα ξενυχτίσεις… και ποιος ετοιμάζεται για ποτό Δευτεριάτικα;

Χρειάζεσαι μία δραστηριότητα που ναι μεν να σε βγάλει έξω από το σπίτι αλλά ταυτόχρονα θα σε βάλει και στο mood χουζουρέματος, ανάλογου με αυτό που κάνεις όταν ξαπλώσεις στον καναπέ. Το σινεμά είναι η ιδανική λύση για όταν έχεις τέτοια διάθεση χουζούρας, αφού το σκοτάδι και οι αναπαυτικοί καναπέδες σε προτρέπουν να χαλαρώσεις.

Τι φόρας όμως σε βραδιά σινεμά; Πόσο κοριτσίστικα και πόσο casual μπορείς να ντυθείς;

Σου έχουμε ετοιμάσει τέσσερα ολοκληρωμένα looks για έξοδο για να διαλέξεις ανάλογα με το στυλ σου και την περίσταση, όλα με κεντρικό κομμάτι το γκρι t-shirt που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας.

Η business woman

Επειδή τελειώνεις αργά από το γραφείο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις λίγο χρόνο για το εαυτό σου, με το αγόρι σου ή τις φίλες σου. Βέβαια δεν μπορείς να πας και στο γραφείο δείχνοντας σαν να έχεις καταφτάσει μόλις σε meeting. Χρειάζεσαι κάτι απλό και εξεζητημένο ταυτόχρονα.

Η casual εμφάνιση

T-shirt, παντελόνι, ankle boots, tote τσάντα και καπέλο fedora, το απόλυτο casual ντύσιμο για όλες τις ώρες και κατάλληλο για μία βραδιά με τις φίλες σου βλέποντας ταινίες και τρώγοντας βουτυρωμένα ποπ κορν.

Το ρομαντικό look

Θα βγείτε ραντεβού στο σινεμά; Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή outfit από κάτι ρομαντικό και αέρινο. Τα παστέλ χρώματα ταυτίζονται με το ρομαντικό look αλλά πρόσεξε να φοράς ρούχα που ναι μεν θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά θα σε κάνουν να αισθάνεσαι και άνετη με κάθε σου κίνηση.

Η preppy εμφάνιση

Είσαι φοιτήτρια και ετοιμάζεσαι να βγεις βόλτα με τις φίλες σου; Το καρό θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Μία tartan φούστα είναι ιδανική για να δώσεις χρώμα στα πιο απλά look, ακόμα και αν φορέσεις sneakers και το γκρι t-shirt σου.