Πώς να φορέσεις μία oversized ζακέτα (έρευνα αγοράς)

Είπαμε, φέτος η μόδα λατρεύει τα άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα.
Πώς να φορέσεις μία oversized ζακέτα (έρευνα αγοράς)



Πώς να φορέσεις μια ζακέτα - φαίνεται σαν μια σχετικά απλή ερώτηση από την οποία περιμένει κάποιος και μία εξίσου απλή απάντηση. Ωστόσο, παρόλο που πρόκειται για μία για την ταπεινή oversize ζακέτα, θα εκπλαγείς με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να την φορέσεις. Πλέον οι oversize ζακέτες θεωρούνται must και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα.

Ψάξε για boyfriend ζακέτες με βαθύ V-λαιμούς που ανοίγουν ακόμα περισσότερο προς το τέλος. Το πιο κλασικό look για να φορέσει oversize ζακέτα είναι τα skinny jeans με ένα απλό t-shirt απέξω.

Επειδή τέτοιου είδους ζακέτες μπορεί να σε κάνουν την σιλουέτα του να χαθεί κάτω από τα χουχουλιάρικα υφάσματα τους, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις την ζακέτα σου με μία skinny ζώνη. Δεν χρειάζεται να την κουμπώσεις, αρκεί να περάσεις από πάνω την ζώνη σου και είσαι έτοιμη. Δοκίμασε να φορέσεις το look με ένα πουκάμισο από μέσα και μία pencil φούστα.

Παίξε με τα layers και φόρα την ζακέτα σου μέσα από cropped biker jackets ή bombers. Δεν πειράζει αν η ζακέτα σου είναι πιο μακριά αφού το layer trend απαιτεί τον συνδυασμό ρούχων σε διαφορετικά μήκη.

Μην ξεχάσεις ότι οι ζακέτες ταιριάζουν πολύ με μεγάλα κασκόλ και πολλές φορές ο συνδυασμός αυτών των δύο κομματιών μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το παλτό σου.

Οι μεγάλες ζακέτες μπορούν να φορεθούν, αν κουμπωθούν και ανάποδα, δίνοντας την αίσθηση ενός oversize πουλόβερ.