One piece 4 ways: Πώς να φορέσεις καμπαρτίνα παραμένοντας stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ

Σήμερα δεν θα αποχωριστούμε την καμπαρτίνα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
One piece 4 ways: Πώς να φορέσεις καμπαρτίνα παραμένοντας stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ



Ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας δεν είναι άλλο από το παλτό καμπαρτίνα. Την καμπαρτίνα μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν και είναι συνώνυμο του office look, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να την φορέσεις στη βόλτα στο σινεμά ή στο ραντεβού σου με το αγόρι σου.

Για να μην μπερδευτείς, σου έχουμε ετοιμάσει τέσσερα looks που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε εμπνεύσουν να φορέσεις την καμπαρτίνα σου διάφορες ώρες της ημέρας.

Στο γραφείο

Παίξε με κλασικό άσπρο-μαύρο και άφησε το ουδέτερο χρώμα της καμπαρτίνας σου απλά να δέσει το σύνολο. Μπορείς να προσθέσεις δώσεις χρώματος, φορώντας μία κόκκινη ζώνη ή με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Στο ραντεβού

Μίνι φλοράλ φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο για να δείχνεις σέξι και boho ταυτόχρονα. Συνδύασε τα hot trends της σεζόν για να κάνεις εντύπωση χωρίς να υπερβάλεις.

Στο σινεμά

Έτοιμη για ρομαντική κομεντί; Φόρεσε ένα υπέροχο λευκό δαντελένιο φόρεμα και σπάσε την ρομαντική μονοτονία με animal print ankle boots και τσάντα πουγκί με boho επιρροές. Μάλλον όλοι θα κοιτάνε εσένα και όχι την ταινία….

Για δείπνο

Θα βγεις για δείπνο με τις φίλες σου και θες να δείχνεις stylish αλλά και χαλαρή ταυτόχρονα. Επίλεξε ένα statement κομμάτι όπως ένα μεγάλο κολιέ και συνδύασε το με casual ρούχα που θα φορούσες και στο γραφείο.