Οι clutch bags που θα δώσουν glamour στις εμφανίσεις σου

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ χρειάζεσαι τη σωστή τσάντα για ολοκληρώσεις τα festive looks σου.
Οι clutch bags που θα δώσουν glamour στις εμφανίσεις σου



Η αλήθεια είναι ότι στο γυναικείο μυαλό η τέλεια clutch bag είναι κάτι σαν το τσαντάκι της Mary Poppins, πρέπει απαραίτητα να χωράει τα πάντα –κραγιόν, κινητό, καθρεφτάκι, κλειδιά σπιτιού, κλειδιά αυτοκινήτου, το αγαπημένα σου άρωμα- ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται να είναι μικροσκοπική, όσο διακριτική πρέπει για να μην τραβάει τα βλέμματα από το υπέροχο βραδινό σου φόρεμα αλλά ταυτόχρονα να είναι glamorous έτσι ώστε να μην μοιάζει και με ένα απλό πορτοφόλι.

Με λίγο λόγια η τέλεια clutch τσάντα έτσι όπως αυτή υπάρχει στο μυαλό της γυναίκας είναι ένα μύθος, ανάλογος των μονόκερων. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε υπέροχες μικροσκοπικές τσάντες που να ταιριάζουν με το στυλ μας, να είναι ξεχωριστές και να μπορούμε να τις φορέσουμε τόσο στα ρεβεγιόν των γιορτών όσο και στις απλές βραδινές μας εμφανίσεις.

Αν θες μια glamorous τσάντα η οποία κατά τα άλλα να είναι μία αρκετά safe επιλογή, διάλεξε μία σε μεταλλική απόχρωση με ημιπολύτιμους λίθους ή χωρίς ή μία με ένα all time classic μπαρόκ σχέδιο. Πρόσεξε η τσάντα να ταιριάζει χρωματικά με τα περισσότερα από τα ρούχα σου, ενώ το σχήμα της να είναι αρκετά βολικό στο κράτημα.