Χριστούγεννα: Οι καλύτερες γούνες για τις πιο glamorous εμφανίσεις

Φέτος θα είσαι ζεστή και stylish στις γιορτές.
 Χριστούγεννα: Οι καλύτερες γούνες για τις πιο glamorous εμφανίσεις



Δεν υπάρχει πιο glamorous παλτό για τις επίσημες εμφανίσεις σου από τη γούνα. Πάντα μιλώντας για ψεύτικες γούνες, είναι το απόλυτο παλτό για να σε κάτι να δείχνεις σαν star του μυαλού Hollywood, ενώ ταυτόχρονα σε κρατάει ζεστή, όσο κρύο και αν κάνει.

Οι γούνες δεν ταιριάζουν απαραίτητα επίσημα looks μόνο. Σίγουρα, στα φετινά ρεβεγιόν θα φορέσεις την γούνα σου με ψηλά heels, σέξι στενό φόρεμα και κόκκινο κραγιόν αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις και σίγουρα όχι μόνο σε κλασικό καφέ ή μαύρο χρώμα. Φέτος τα pastel παλτό είναι το απόλυτο trend και θα μπορούσαν να γλιτώσουν οι γούνες από αυτή την παστέλ συμμορία. Μία γούνα σε αχνό ροζ χρώμα, μπορεί να ταιριάξει με τα περισσότερα από τα ρούχα σου, ιδιαίτερα αν σου αρέσουν τα πιο dark looks. Αν είσαι αρκετά edgy στο ντύσιμο σου μπορείς να δοκιμάσεις και μία γούνα σε έντονα prints ή neon χρώματα.

Στο καθημερινό σου look, να ξέρεις ότι η γούνα, μπορεί να δώσει στυλ ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο, ενώ ταιριάζει ιδανικά με skinny jeans, χαλαρά tops και ankle boots. Αρκεί να μην παραφορτώσεις το look σου με πολλά αξεσουάρ και η γούνα σου θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι.