Τα καλύτερα jumpsuits και πώς να τα φορέσεις

Άλλη μία προσθήκη στην φετινή shoppinh list μας!
Τα καλύτερα jumpsuits και πώς να τα φορέσεις



Έχεις αρχίσει σιγά-σιγά να κάνεις τις πρώτες shopping λίστες σου και να βάζεις σε προτεραιότητα τις αγορές που θα κάνεις για τις γιορτές, αρχίζοντας από τα δώρα για τους αγαπημένους σου. Σίγουρα τα δώρα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των γιορτών αλλά αυτό που δεν θα παραδεχτείς ποτέ είναι ότι, κατά βάθος, προσμένεις την ώρα που θα κάνεις εκείνο το πολυπόθητο δώρο στον εαυτό σου… για αυτό αποταμίευες τόσο καιρό λεφτά άλλωστε.

Φέτος όμως, αντί να αγοράσεις εκείνο το τέλειο φουστάνι που είδες στα Asos, μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις κάτι τελείως διαφορετικό στην ντουλάπα σου;

Αν θες κάτι κοντό και μίνι το οποίο ταυτόχρονα να είναι άνετο, ευκολοφόρετο και να μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε η κοντές jumpsuits είναι το κατάλληλο κομμάτι για σένα. Το γεγονός ότι μοιάζουν με φόρεμα αλλά έχουν την άνεση που έχει ένα σορτσάκι ή ένα κοντό παντελόνι τις κάνουν πολύ βολικές αφού μπορείς να της φορέσεις με χοντρό opaque καλσόν στο γραφείο, με ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο για τη βραδινή βόλτα ή με sneakers για τα καθημερινά ψώνια.

Επειδή πρόκειται για μονοκόμματο ρούχο, στην περίπτωση που έχεις παχάκια στην κοιλίτσα ή ανοιχτή λεκάνη δοκίμασε να διαλέξεις μία jumpsuit με ψηλή μέση για δημιουργεί την αίσθηση του σώματος κλεψύδρας και να αγκαλιάζει τις καμπύλες σου. Δεν χρειάζεται να διαλέξεις την jumpsuit με το πιο κοντό σορτσάκι αφού μπορείς να βρεις κομμάτια σε διάφορα μήκη, ανάλογα με το σώμα σου.