All I Want For Christmas Is… σούπερ σέξι εσώρουχα

Πως θα δείχνεις σούπερ σέξυ φέτος τα Χριστούγεννα.
All I Want For Christmas Is… σούπερ σέξι εσώρουχα



Φυσικά και τα χαζά δώρα είναι οι αγαπημένες μας εκπλήξεις  για τα Χριστούγεννα αλλά υπάρχουν και οι φορές που νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα δώρο για τον εαυτό σου, διαφορετικό από τα κλασικά.

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να ψωνίσεις κάτι ιδιαίτερο χωρίς τύψεις, από τις γιορτές και για αυτό το λόγο σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα πιο σέξι εσώρουχα για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου… χμ... ή και στο σύντροφο σου.

Δεν υπάρχουν κανόνες στο πως θα επιλέξεις τα κατάλληλα εσώρουχα για να σε κάνουν να δείχνεις έξτρα σέξι εκτός από ένας βασικό και μοναδικό: να νιώθεις άνετη με το σώμα σου. Διάλεξε εσώρουχα με διαφάνειες, σκισίματα στους γλουτούς, δαντέλα στο στήθος και μην ξεχάσεις να δώσεις έμφαση και σε αξεσουάρ όπως οι ζαρτιέρες ή τα lingerie κιμονό.

Ένα ακόμα trend στα εσώρουχα είναι τα ολόσωμα κορμάκια που θυμίζουν χορεύτριες Burlesque, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις ως εσώρουχα αλλά και να έχεις ως παιχνίδι σε ιδιαίτερες στιγμές.

Σίγουρα την μεγαλύτερη ποικιλία στα εσώρουχα θα την βρεις στο διαδύκτιο, κυρίως αν σε ενδιαφέρουν πρωτότυπα εσώρουχα και περίεργες γραμμές, οι οποίες κολακεύουν εξαιρετικά το σώμα σου. Άρχισε λοιπόν το shopping –online ή μη- ώστε να είσαι έτοιμη την festive περίοδο που έρχεται.