Back to Basics: Ρούχα σε γκρι χρώμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Σήμερα γυρίζουμε στα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε fashionista.
Back to Basics: Ρούχα σε γκρι χρώμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου



Σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe για το πώς να συνδυάζεις αντίθετα χρώματα, διαφορετικά prints και να τολμάς πρωτότυπα looks στην καθημερινή σου ζωή. Η αλήθεια όμως είναι ότι για να τελειοποιήσεις τα extreme looks σου, πρέπει πρώτα να γίνεις εξπέρ στα βασικά.

Το γεγονός ότι χρώματα όπως το γκρι ή το μαύρο, συνδυάζονται με σχεδόν όλες τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, δεν σημαίνει ότι αυτόματα αυτοί οι συνδυασμοί είναι απλοί και εύκολοι. Δεν γίνεται να δοκιμάσεις κάτι δύσκολο αν δεν έχεις αρχίσει πρώτα από τη βάση. Χρειάζεσαι χρώματα πασπαρτού που να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα στο χρωματικό σου παιχνίδι.

Το γκρι είναι ένα καλό χρώμα για να αρχίσεις αυτό το παιχνίδι αφού ταιριάζει το ίδιο με σκούρα αλλά και με έντονα χρώματα. Να ξέρεις πάντως ότι αν έχεις να παίξεις με σκούρο γκρι μπορείς να χρησιμοποιήσεις bold χρώματα όπως το κυπαρίσσι, το κόκκινο και το έντονο γαλάζιο. Το ανοιχτό γκρι, επίσης, ταιριάζει με παστέλ χρώματα όμως το mint, το απαλό γαλάζιο ή το baby pink. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το συνδυάσεις και με μαύρο χρώμα, φτάνει να διαλέξεις μία πιο ανοιχτή gray απόχρωση.