Οι καλύτερες τσάντες για το γραφείο

Τα σωστά αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις το look του γραφείου.
Οι καλύτερες τσάντες για το γραφείο



Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έβλεπα τη μητέρα μου να πηγαινοέρχεται στο γραφείο κουβαλώντας μεγάλες stylish τσάντες και φανταζόμουν τις μέρες που θα πήγαινα και εγώ στο «δικό μου γραφείο» κουβαλώντας την δικιά μου μαγική τσάντα που χωράει τα πάντα.

Ξέρεις, την κλασική γυναικεία τσάντα που είναι όσο μεγάλη χρειάζεται για να μην σε κουράζει όταν την κουβαλάς αλλά ταυτόχρονα χωράει οτιδήποτε ίσως χρειαστείς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά μία τέτοια τσάντα χωρίς πάτο, θα μπορούσαμε να δούμε μόνο στην Αλίκη των Θαυμάτων, και όσο καν να ψάχνουμε μανιωδώς εμείς η γυναίκες, η «η τέλεια τσάντα» δεν είναι παρά ένας μύθος, σαν αυτός του μονόκερου.

Μπορεί, λοιπόν η τσάντα χωρίς πάτο να μην υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις τσάντες σε όλα τα μεγέθη –και με πάτο- και σε όλα τα σχέδια. Για το γραφείο χρειάζεται κάτι σικ, με λίγες λεπτομέρειες σε καθαρές γραμμές, χωρίς περίεργα χρώματα και κυρίως κάτι λειτουργικό ώστε να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα. Σίγουρα η πιο εύκολη τσάντα είναι αυτή που έχει αρκετά μεγάλο λουράκι για να την φοράς στον ώμο, ενώ ταυτόχρονα συμπεριλαμβάνει και μεγάλο λουρί για να την φοράς χιαστή όταν έχεις περισσότερο βάρος.