One piece 4 ways: Πως να φορέσεις την φούστα σαλοπέτα σου

Ένα ρούχο και πολλά διαφορετικά στυλ να το φορέσεις.
One piece 4 ways: Πως να φορέσεις την φούστα σαλοπέτα σου



Όπως κάθε βδομάδα, εδώ στο #FollowMe σου προτείνουμε τρόπους να φορέσεις τα ρούχα σου, έτσι ώστε να τα αξιοποιείς ακόμα περισσότερο. Ακόμα και τα μοναδικά, πρωτότυπα ρούχα όπως οι σαλοπέτες, μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά στυλ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις dungarees με φούστα, ακόμα και στο γραφείο, κάνοντας το look πιο formal, με brogues και ένα αντρικό ρολόι. Οι σαλοπέτες ταιριάζουν περισσότερο με πιο στενές μπλούζες, ιδιαίτερα αν θες να τονίσεις το στήθος σου, και τις καμπύλες σου.

Φόρεσε την σαλοπέτα σου σε έξοδο με τις φίλες σου, συνδυάζοντας το jean με κόκκινο χρώμα –ένας από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς. Ολοκλήρωσε το casual στυλ σου με μία oversize ζακέτα και άνετα sneakers για τη βόλτα.

Στο cinema με το αγόρι σου, φόρεσε την σαλοπέτα σου με ένα τζιν πουκάμισο, δοκιμάζοντας ένα από τα must εδώ και αρκετές σεζόν, τον συνδυασμό δύο διαφορετικών denim κομματιών, στο ίδιο outfit. Ολοκλήρωσε το look λευκές ankles boots. Όσο παράξενο και να ακούγεται οι λευκές μπότες έρχονται δειλά-δειλά και πάλι στη μόδα και η εκδοχή τους μέχρι τον αστράγαλο, θα σε δείχνει ακόμα πιο stylish.

Στο ραντεβού, φόρεσε ένα ημιδιάφανο πουκάμισο, αφήνοντας να φαίνεται όσο δέρμα χρειάζεται και ένα ζευγάρι loafers για να μην δείχνει πολύ επίσημο το look σου. Αν φορέσεις λεπτό μαύρο καλσόν, τόλμησε να διαλέξεις ένα με την ραφή στο πίσω μέρος για να δείχνεις ακόμα πιο σέξι.