I want candy! Τα ζαχαρένια ρούχα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο κόκκινο και βελούδο αλλά και ζαχαρωτά και παστέλ.
I want candy! Τα ζαχαρένια ρούχα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου



Παρατηρώντας την παστέλ μανία των τελευταίων σεζόν, δεν μπορείς να μην αρχίσεις να παρομοιάζεις τα ρούχα σου με ζαχαρωτά, καραμέλες και μικρά γλυκά. Το marshmallow παλτό, το φόρεμα που θυμίζει καραμέλες κανέλα, το top που μοιάζει με καραμελένια μπαστουνάκια και το baby blue σορτσάκι που θυμίζει cotton candy. Όσο και αν αποφεύγουμε τα ζαχαρωτά, η ζαχαρένια μόδα είναι εδώ, στα ρούχα μας και είναι ένα από τα must της σεζόν.

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος οι αντιθέσεις πρωταγωνιστούν στα fashion trends και ενώ τα δυνατά χρώματα όπως το βαθύ κόκκινο και το μοβ έχουν την τιμητική τους, στην άλλη μεριά βρίσκονται  τα παστέλ χρώματα που θυμίζουν ζαχαρωτά και καραμέλες και μας παραπέμπουν στην παιδικά μας ηλικία. Ίσως για αυτό να αγαπάμε τα παστέλ τόσο πολύ και να τα κάνουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια εδώ και αρκετές σεζόν, μας θυμίζουν την παιδική μας ηλικία, κάτι παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα αθώο, γλυκό και ανέμελο. Και πώς να μην νιώσεις ανέμελη χαρά φορώντας ένα παλτό σε απαλό ροζ χρώμα ή ένα μίνι φόρεμα στις αποχρώσεις της μέντας.

Αυτή η ανέμελη χαρά μας επιτρέπει να κάνουν συνδυασμούς πολλών διαφορετικών παστέλ χρωμάτων μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις μία girly και fun πινελιά σε ένα total black look με ένα παλτό σε παστέλ απόχρωση. Ο συνδυασμός των δύο βασικών trend της σεζόν είναι αυτός που θα σε κάνει να δείχνεις ακόμα πιο stylish και υπέροχη.

Γιατί όπως λέει και το τραγούδι: