One piece 4 ways: stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ με flat μπαλαρίνες

Είναι πολύ στη μόδα φέτος και θα φορέσεις κάθε ώρα της μέρας, αρκεί να τις συνδυάσεις σωστά.
One piece 4 ways: stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ με flat μπαλαρίνες



Όπως έχουμε πει εδώ στο #FollowMe, οι μπαρέτες ή αλλιώς ballet flats, μπορεί να είναι, λανθασμένα, ένα από τα πιο παρεξηγημένα παπούτσια του χειμώνα αλλά εμείς θα σου δώσουμε λόγους για να αλλάξεις γνώμη και να φορέσεις ένα από τα πιο κλασικά γυναικεία παπούτσια.

Στο ραντεβού

Διάλεξε ένα ζευγάρι μπαρέτες σε παστέλ αποχρώσεις και παίξε με τα χρώματα στο υπόλοιπο σύνολο σου. Φόρεσε την αγαπημένη σου jumpsuit και ένα κόκκινο παλτό –από τα must σεζόν- και ενθουσίασε τον με τις χρωματικές αντιθέσεις που θα επιλέξεις. Αν είσαι τολμηρή επίλεξε να φορέσεις μία στέκα με αυτάκια, όπως η Ariana Grande, για αν τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου.

Βόλτα το βράδυ

Αν βγεις για χορό με τις φίλες σου, χρειάζεσαι κάτι που να σε κάνει να λάμψεις και να ξεχωρίζεις αλλά ταυτόχρονα να αισθάνεσαι και άνετη. Διάλεξε ένα χαλαρό πουλόβερ και μία φούστα σε μεταλλικές αποχρώσεις, ένα από τα αγαπημένα μας trend εδώ και αρκετές σεζόν. Κράτα το υπόλοιπο look σε παστέλ αποχρώσεις.

Στο γραφείο

Ένα ακόμα must χρώμα στα παλτό φέτος, είναι και το απαλό γαλάζιο, όπως το είδαμε φορεμένο και από την Kim Kardasian. Τα απλά skater skirts είναι ιδανικά για όλες τις ώρες αφού κολακεύουν όλα τα σώματα και είναι ένα βασικό κομμάτι καμβάς για να παίξεις με τα αξεσουάρ σου. Αντί των κλασικών μαύρων satchel bags, διάλεξε μία satchel σε χρυσή απόχρωση που θα κάνει και το πιο απλό ντύσιμο να ξεχωρίζει.

Για ψώνια

Για τα ψώνια θέλεις άνεση και ρούχα που δεν τσαλακώνονται εύκολα, κάτι πολύ σημαντικό όταν σκοπεύεις να αλλάξεις πολλές φορές ρούχα. Ένα απλό bodycon φόρεμα είναι ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις. Δώσε του urban πινελιές με ένα biker jacket και ένα πλεκτό σκουφί για να κρατιέσαι ζεστή.