Χριστούγεννα: Κάνε στον εαυτό σου δώρο μία τσάντα σε πρωτότυπο σχέδιο και χρώμα

Φέτος θα κάνεις ένα καλό δώρο στον εαυτό σου.
Χριστούγεννα: Κάνε στον εαυτό σου δώρο μία τσάντα σε πρωτότυπο σχέδιο και χρώμα



Επειδή μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή και όσες φορές έχεις προσπαθήσει να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν θα ξαναγοράσεις άλλη, πάντα καταλήγεις με ένα ακόμα απόκτημα στο χέρι, ήρθε η ώρα να απενεχοποιηθείς από αυτή σου εμμονή.

Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται για εμμονή καθώς, όπως σου έχουμε ξαναπεί εδώ στο #FollowMe, δεν πρόκειται να σταματήσεις μέχρι να βρεις την τέλεια τσάντα για όλες τις ώρες, η οποία θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου και θα ταιριάζει με τα περισσότερα, αν όχι όλα, ρούχα στην ντουλάπα σου. Ναι, είναι αλήθεια η τέλεια τσάντα δεν υπάρχει και εσύ απλά θα συνεχίζεις να αγοράζεις μέχρι να νομίζεις ότι την βρήκες.

Αυτό που μπορείς να κάνεις τουλάχιστον όμως είναι να επενδύσεις εξίσου σε δύο καλά βασικά κομμάτια και δύο πιο εκκεντρικά και πρωτότυπα, έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις περισσότερες απαιτήσεις σου. Σου έχουμε δείξει πολλές φορές βασικά κομμάτια που χρειάζεσαι για να έχεις μία ολοκληρωμένη ντουλάπα και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να σου προτείνουμε τις πιο ιδιαίτερες τσάντες που θα χρειαστείς. Είτε πρόκειται για clutch bag, είτε για μεγάλη τσάντα για το γραφείο, οι εκκεντρικές τσάντες θα κάνουν και το πιο απλό σύνολο και δείχνει πιο εξεζητημένο και stylish.