Glamorous και stylish ακόμα και στο κρύο

Ποιος είπε ότι τον χειμώνα δεν μπορούμε να είμαστε στυλάτες;
Glamorous και stylish ακόμα και στο κρύο



Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι έμεινε μόλις μία βδομάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε σχέδια –αν δεν τα έχουμε κανονίσει ήδη- για το πώς θα περάσουμε τις γιορτές με τους αγαπημένους μας.

Για εσένα που θα πας στο χιονισμένο χωριό όμως ή αν είσαι ακόμα πιο τυχερή στο χιονοδρομικό, χρειάζεσαι ένα outfit που να σε κρατάει ζεστή αλλά ταυτόχρονα να σε δείχνει stylish και μοντέρνα. Σίγουρα, τα ζεστά πουλόβερ δεν είναι ό,τι πιο σέξι θα βρεις στην ντουλάπα σου, παρόλα αυτά όταν το απαιτεί ο κρύος καιρός και το χιόνι δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις πινελιές glamour στο look επιλέγοντας χουχουλιάρικα πουλόβερ και oversize ζακέτες, γεμάτες πούλιες και glitter. Μπορείς επίσης να διαλέξεις φουστάνια ή φούστες σε βελούδινη υφή, γούνινα γιλέκα, ψηλά ankle boots με τρακτεροτό πλαστικό πάτο για να μην γλιστράς και παλτό ή biker jackets με γούνινη επένδυση.

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις ένα oversize πουλόβερ με μία φούστα γεμάτη glitter και να δώσεις άλλο ύφος στο στυλ σου. Μία πολύ καλή λύση είναι τα χειμωνιάτικα κιμονό, τα οποία μπορεί να σου φαίνονται ελαφριά αλλά μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τις συνηθισμένες, βαρετές ζακέτες.