Φορέματα για Γάμο: Δες το ιδανικό φόρεμα για ένα χειμωνιάτικο γάμο!

Πως να ακολουθήσεις το νέο trend και τα αποκτήσεις το τέλειο φόρεμα.
Φορέματα για Γάμο: Δες το ιδανικό φόρεμα για ένα χειμωνιάτικο γάμο!



Οι χειμωνιάτικοι γάμοι είναι η νέα μόδα και πώς να μην είναι άλλωστε αφού τείνουν να είναι πιο οικονομικοί από τους καλοκαιρινούς, πιο ρομαντικοί -ιδιαίτερα να πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα- επειδή λίγοι το τολμούν σίγουρα θα έχεις τους καλεσμένους όλους δικούς σου και κυρίως οι γάμοι τον χειμώνα είναι αρκετά πρωτότυποι και πιο εντυπωσιακοί.

Και ποια δεν θέλει να λάμψει με τον πιο extraordinaire γάμο, κάνοντας όλους να μιλάνε για την πιο λαμπερή βραδιά;

Ακόμα και αν δεν πρόκειται για τον δικό σου γάμο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να είσαι εντυπωσιακή ακόμα και ως επισκέπτης. Σίγουρα το να βρεις χειμωνιάτικο φόρεμα ιδανικό για τον τέλειο γάμο της φίλης σου δεν είναι και ότι πιο εύκολο, κυρίως γιατί η ντουλάπα μας συνήθως αποτελείται από βραδινά επίσημα φορέματα μόνο για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Χρειάζεσαι λοιπόν ένα φόρεμα που να μην είναι βαρετό αλλά ταυτόχρονα να μην είναι υπερβολικά glamorous, γιατί –πίστεψε μας- δεν θα επιθυμούσες με τίποτα να επισκιάσεις τη μέλλουσα νύφη. Χρειάζεσαι το ιδανικό cocktail dress το οποίο θα μπορείς να φοράς σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά με τα κατάλληλα αξεσουάρ να μεταμορφώνεται σε κάτι πιο χαλαρό για τις βραδινές σου εμφανίσεις.