Τα παλτό με prints που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Όσο τα χιόνια κρατάνε, εμείς θα το αντιμετωπίζουμε με στυλ.
Τα παλτό με prints που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις



Αν είσαι και εσύ από αυτές που έχουν ήδη ποστάρει στις προσωπικές τους σελίδες στα social media, χαρούμενες φωτογραφίες στα χιόνια, τότε να ξέρεις ότι σε ζηλεύουμε λίγο.

Όπως καταλαβαίνεις εδώ στο #FollowMe είμαστε ένα μάτσο κορίτσια και τις περισσότερες ώρες της ημέρας της περνάμε αγκαλιά με τις σόμπες μας, έτσι στην προσπάθεια μας να βρούμε το ιδανικό παλτό που θα μας κρατάει ζεστές και ταυτόχρονα θα αποτελεί ιδανικό κομμάτι για να ολοκληρώσουμε το στυλ του γραφείου. Αντί για τα κλασικά μονόχρωμα παλτό που σου έχουμε δείξει πολλές φορές μέχρι τώρα, σκεφτήκαμε να διαλέξουμε για τους εαυτούς μας –και εσένα φυσικά- παλτό σε έντονα prints.

Το καρό σχέδιο προφανώς και κυριαρχεί φέτος, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά κλασικό pattern, αλλά μπορείς να βρεις στα αγαπημένα σου e-shops floral ή tribal όπως και κάποια ριγέ σχέδια. Μην ξεχάσεις ότι ένα παλτό με prints σημαίνει ότι το outfit σου μέσα από το παλτό πρέπει να είναι μονόχρωμο και σε χρώματα που να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις στο πανωφόρι σου.