One Piece 4 Ways: Ένα παλτό, τέσσερα διαφορετικά στυλ να δοκιμάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

To απαραίτητο κομμάτι των ημερών και πως να το συνδυάσεις.
One Piece 4 Ways: Ένα παλτό, τέσσερα διαφορετικά στυλ να δοκιμάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ



Τις τελευταίες παγωμένες μέρες, το παλτό μας έχει γίνει ο αγαπημένος μας φίλος και συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος στο στυλ μας. Για αυτό το λόγο χρειάζεσαι ένα παλτό που να φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου και να σε συνοδεύει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ιδιαίτερες περιστάσεις, χωρίς να χάνεις το στυλ σου.

 

Για το γραφείο διάλεξε ένα φόρεμα σαλοπέτα –οι σαλοπέτες είναι από τα must και για τη νέα χρονιά- και συνδύασε το με ένα πουκάμισο σε ανδρόγυνο στυλ και brogue παπούτσια, για να είσαι έτοιμη για το τρέξιμο της ημέρας.

Για το ραντεβού με το αγόρι σου, δοκίμασε ένα δερμάτινο μίνι φόρεμα και ψηλές μπότες που θα σε κάνουν να δείχνεις σέξι και θα δείχνουν τα πόδια σου πιο μακριά. Μην ξεχάσεις τα γάντια σου και το καπέλο σου γιατί το κρύο έξω καλά κρατάει ακόμα!

Για τη βόλτα επέλεξε κάτι άνετο, όπως ένα ζευγάρι sneakers, μία δερμάτινη φούστα και ένα ζεστό πουλόβερ. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με το αγαπημένο αξεσουάρ των celebrities για τον χειμώνα, τα πλεκτά σκουφάκια.

Για την βραδινή σου έξοδο δώσε μία δόση glam στο look σου με μία sequin φούστα και κρατήσου ζεστή με ένα πουλόβερ από πάνω. Να ξέρεις ότι ο συνδυασμός πουλόβερ με σορτς και φούστες με πούλιες και glitter είναι από τα αγαπημένα trends της σεζόν.