Winter Sales: 87 διαχρονικά κομμάτια για να φτιάξεις την ντουλάπα σου σαν fashionista!

Οι αγορές τις εβδομάδας θα γεμίσουν την ντουλάπα σου με βασικά stylish κομμάτια.
Winter Sales: 87 διαχρονικά κομμάτια για να φτιάξεις την ντουλάπα σου σαν fashionista!



Κάθε χρονιά οι σελίδες των περιοδικών μόδας γεμίζουν με τις απαραίτητες αγορές που πρέπει να κάνει κάθε fashionista για να παραμείνει στιλάτη κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία για να εξοπλίσεις την ντουλάπα σου με κομμάτια που θα κρατήσουν για καιρό και θα σε βγάζουν από την δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν θα ξέρεις τι θα φορέσεις.

Το κλειδί στις σωστές αγορές για να τα βασικά κομμάτια της σεζόν είναι να κάνεις μία μίξη κλασσικών κομματιών όπως το skinny jean, τα βαμβακερά tops ή το μεσάτο blazer και αυτών που θα είναι trend την ερχόμενη σεζόν. Για φέτος λοιπόν έχουμε τα παπούτσια με μεταλλικές αποχρώσεις, τα παλτό με τις λεπτομέρειες από γούνα, τις μακριές ζεστές ζακέτες, τις μπότες μέχρι το γόνατο και φυσικά, οτιδήποτε έχει διαφάνεια και δαντέλα.

Άδραξε την ευκαιρία λοιπόν και  κάνε δικά σου τα βασικά κομμάτια που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου για να είναι ολοκληρωμένη και θα αποτελέσουν τον καμβά για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Το βαμβακερό t-shirt

Σε γκρι, λευκό ή μαύρο χρώμα, μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι που θα ολοκληρώσει ένα εξεζητημένο outfit, καθώς ταιριάζει το ίδιο με τα skinny jean σου, όσο και με μία sequin φούστα και ψηλές γόβες. Σου προτείνουμε να διαλέξεις ένα βαμβακερό t-shirt με κάποιο τύπωμα, ώστε να κάνεις το look σου ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Η καμπαρτίνα

Το κλασικό πανωφόρι που θα αναβαθμίσει το look του γραφείο. Το έχουμε δει με χαλαρό jean παντελόνι και sneakers με την ίδια άνεση που θα το φορέσουμε με στενό φουστάνι και ψηλές μπότες.

Το μαύρο blazer

Είτε το διαλέξουμε στη μεσάτη είτε στην oversize εκδοχή του, το blazer μπορεί να αλλάξει τελείως το look του γραφείου και όχι μόνο. Δοκίμασε να το φορέσεις πάνω από ένα girly φόρεμα με ένα ζευγάρι ankle boots και θα έχεις το τέλειο outfit για το ραντεβού με το αγόρι σου.

Το πουκάμισο σε παστέλ χρώμα

Το κλασικό πουκάμισο σε παστέλ ή λευκό χρώμα είναι το βασικό κομμάτι που χρειάζεσαι για να πετύχεις το look του γραφείου ή να κάνεις πιο formal το καθημερινό σου look συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο jean και sneakers.

To denim πουκάμισο

Τα denim πουκάμισα ταιριάζουν ιδανικά με δερμάτινες ή σουέτ φούστες, καθώς και με τα ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια σου. Είναι ένα κομμάτια το οποίο μπορείς να το φοράς όλο το χρόνο, αφού την άνοιξη αρκεί να το δέσεις γύρω από την μέση σου και είσαι έτοιμη.

To εφαρμοστό παντελόνι

Το skinny jean πλέον έχει γίνει κλασικό κομμάτι στην ντουλάπα μας και ταιριάζει για κάθε ώρα και κάθε περίσταση. Φόρεσε το με ένα oversize πουλόβερ και ankle boots το χειμώνα και ένα δαντελένιο top και αρχαιοελληνικά σανδάλια το καλοκαίρι.

Η pencil φούστα

Θα σε κάνει να δείχνεις σέξι και θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου. Ταιριάζει με σέξι πουκάμισα και γόβες για το γραφείο και cropped πουλόβερ και sneakers για την βόλτα, όπως το είδαμε στις φετινές Εβδομάδες Μόδας.

Οι κλασικές μαύρες γόβες

Κάθε ντουλάπα για να είναι ολοκληρωμένη πρέπει να περιέχει ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα κομμάτια τις ντουλάπας σου και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όποιο και αν είναι το στυλ σου.

Ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο

Οι μπότες θα κρατήσουν ζεστή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Φέτος θα τις φορέσεις σε 70s στυλ μιας και πρόκειται για ένα από απόλυτα must της σεζόν.

Ένα ζευγάρι ankle boots

Οι μπότες μέχρι τον αστράγαλο είναι πλέον κλασικό κομμάτι και θα γίνουν ο καλύτερος σου φίλος για κάθε stylish χειμωνιάτικη εμφάνιση.

Ένα κλασικό παλτό

Αφού φέτος επένδυσες ήδη σε ένα από τα must της σεζόν τα παστέλ ή με prints παλτό, ήρθε η ώρα να επενδύσεις στις φετινές εκπτώσεις για κάτι κλασικό, όπως τα παλτό σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα.

Ένα ζεστό πουλόβερ

Φέτος η άνεση και το στυλ ήταν συνώνυμα και χουχουλιάρικα πουλόβερ ήταν από τα must του χειμώνα. Προτίμησε είτε την τελείως oversize εκδοχή τους, είτε αυτά που σταματούν στο ύψος της μέση για πιο κλασικά ντυσίματα.

Το biker jacket

Είναι σέξι και δίνει μία edgy νότα σε κάθε εμφάνιση. Μπορείς να το φορέσεις με την pencil φούστα σου και ψηλές γόβες ή με φόρμα, sneakers και ένα χαλαρό top.

Η πλεκτή ζακέτα

Άλλο ένα must της σεζόν που ήρθε εδώ για να μείνει. Σκέψου ότι με μία πλεκτή, ζεστή ζακέτα θα μπορείς να φοράς καλοκαιρινά σου φουστάνια και τα κοντομάνικα top όλο το χρόνο, αξιοποιώντας έτσι όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας ένα μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο θα μπορούμε να το φορέσουμε με ένα ζευγάρι ankle boots για το καθημερινό τρέξιμο στην πόλη και ένα statement κολιέ για ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Η tote τσάντα που τα χωράει όλα

Είμαστε γυναίκες και χρειαζόμαστε μία τσάντα που να χωράει όλα τα πράγματα που θα χρειαστούμε στο γραφείο και μέσα στη μέρα μας. Οι δερμάτινες tote τσάντες είναι η ιδανική και στιλάτη λύση.

Ένα ζευγάρι sneakers

Τα sneakers είναι το αγαπημένο υπόδημα των fashionistas και το απέδειξαν με τις εμφανίσεις τους στις φετινές Εβδομάδες Μόδας. Το τέλειο παπούτσι για το τρέξιμο στην πόλη.