Πως να φορέσεις παστέλ χωρίς να μοιάζεις με καραμέλα

Πρόσθεσε μία girly νότα στα καθημερινό σου ντύσιμο με τον σωστό τρόπο.
Πως να φορέσεις παστέλ χωρίς να μοιάζεις με καραμέλα



Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις το μοναδικό ταλέντο των celebrities για να μπορείς να συνδυάζεις πολλά διαφορετικά χρώματα μαζί, δύσκολα θα τολμούσες εξτρίμ χρωματικούς συνδυασμούς.

Μπορεί να μην έχουμε όλες το ταλέντο των Rita Ora και Katy Perry αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην τολμήσουμε εντάξουμε τα χρώματα στο καθημερινό μας look, αρκεί να το κάνουμε σωστά και να μην υπερβάλλουμε.

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι από τα πιο δύσκολα χρώματα να συνδυαστούν, καθώς όλες μας έχουμε τον φόβο ότι θα καταλήξουμε να μοιάζουμε σαν μικρές καραμελίτσες. Μην φοβάσαι να φορέσεις παστέλ κομμάτια, χωρίς να σκέφτεσαι την ηλικία σου, αφού αν εκμεταλλευτείς το χρώμα σωστά θα έχεις ένα απόλυτα σικ αποτέλεσμα.

Άρχισε συνδυάζοντας παστέλ κομμάτια με αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι, όπως ένα ζευγάρι παστέλ ροζ μπαρέτες, με μαύρο τζιν και ένα γκρι oversize πουλόβερ. Όταν γίνεις εξπέρ σε αυτό το συνδυασμό, δοκίμασε να ταιριάξεις την παστέλ γαλάζια φούστα σου, με ένα πουλόβερ σε σκούρο μπλε χρώμα. Χρησιμοποιώντας αποχρώσεις ίδιων χρωμάτων, θα έχεις τον πιο ασφαλή στιλιστικό συνδυασμό που ταυτόχρονα θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Εκμεταλλεύσου ουδέτερα υφάσματα όπως το denim και δώσε μία girly νότα στο κλασικό καθημερινό ντύσιμο.