Shades of red: Τα κατακόκκινα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Νιώσε σέξι με το πιο αισθησιακό χρώμα.
Shades of red: Τα κατακόκκινα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου



Καθώς είμαστε σε περίοδο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων και όλο το Hollywood αναμένεται να βρεθεί σε κάποιο κόκκινο χαλί της επόμενες εβδομάδες, δεν θα μπορούσαμε να μην δοξάσουμε το πιο πολυφορεμένο και σέξι χρώμα των celebrities, το κόκκινο. 

Είτε διαλέξεις μία φωτεινή απόχρωση του, είτε μία πιο ξεθωριασμένη και μουντή, το κόκκινο χρώμα είναι σίγουρο ότι σε κάνει αυτόματα να νιώσεις λαμπερή και αισθησιακή.

Επέλεξε ένα κατακόκκινο τοπ για το γραφείο και συνδύασε το με ένα κλασικό chino παντελόνι ή δώσε χρώμα σε ένα κλασικό σκουρόχρωμο κουστούμι με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες. 

Για την βόλτα επέλεξε μία κόκκινη φούστα και συνδύασε την με denim πουκάμισο ή ένα oversize σκουρόχρωμο πουλόβερ. Μπορείς να φωτίσεις το total black look με ένα κόκκινο παλτό και αν θες να δείχνεις ακόμα πιο σέξι φόρεσε ένα μικρό red dress με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο.

Το κόκκινο λατρεύει το glitter και τις μεταλλικές αποχρώσεις, αρκεί να είσαι αρκετά φειδωλή στην επιλογή των αξεσουάρ, θες να δείχνεις κομψή και σικ για αυτό μην παρακάνεις.