Οne piece 4 ways: η απλή μαύρη φούστα και τέσσερις διαφορετικοί οικονομικοί τρόποι για να την φορέσεις

Άλλαξε το στυλ σου οικονομικά με βασικά κομμάτια.
Οne piece 4 ways: η απλή μαύρη φούστα και τέσσερις διαφορετικοί οικονομικοί τρόποι για να την φορέσεις



Το να είσαι στιλάτη και κομψή κάθε μέρα δεν σημαίνει ότι χρειάζεται απαραίτητα να έχεις μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα. Αντιθέτως, αυτό που έχει ανάγκη η γκαρνταρόμπα σου είναι βασικά κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους, ώστε να μπορείς να δημιουργείς αμέτρητους  συνδυασμούς, χωρίς να ξοδευτείς.

Όσο αγορά τις φούστες, χρειάζεσαι σίγουρα μία μαύρη φούστα αρκετά απλή για να συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά στυλ αλλά με μία μικρή «τσαχπινιά» που θα κάνεις το ντύσιμο σου να διαφέρει.

Για το γραφείο φόρεσε την φούστα σου με ένα κομψό top με print ή χωρίς, ψηλές μπότες και κάνε το look να δείχνεις πιο glamorous με ένα statement κολιέ.

Για τη σαββατιάτικη βόλτα, συνδύασε τη φούστα με sneakers σε μεταλλικές αποχρώσεις, ένα απλό top και ένα bomber jacket για να κάνεις το look σου πιο stylish.

Για το ραντεβού δοκίμασε ένα σικ και διακριτικό sequin top και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και δώσε χρώμα στο look σου με ένα παλτό σε έντονη απόχρωση.

Για τη βόλτα με τις φίλες σου δοκίμασε ένα crop top με πούλιες, κατακόκκινα ankle boots για να τραβήξεις την προσοχή στα πόδια σου και ένα μεσάτο biker jacket για κάνεις την εμφάνιση σου πιο edgy.