25 φορέματα για να ανανεώσεις το στυλ σου

Ανανέωσε το στυλ σου με κομμάτια που θα μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο.
25 φορέματα για να ανανεώσεις το στυλ σου



Μπορεί η βροχή των τελευταίων ημερών να μας έχει κάνει να φορέσουμε πάλι τις γαλότσες μας και να αναπολούμε τον ήλιο της προηγούμενης εβδομάδας αλλά δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε τα πρώτα ανοιξιάτικα βράδια.

Τι και αν είμαστε μόνο λίγες μέρες πριν το Φεβρουάριο, έχουμε ήδη αρχίσει να φτιάχνουμε στο μυαλό μας τα πρώτα μας ανοιξιάτικα outfits, κυρίως για να έχουμε μία ακόμα δικαιολογία για να ψωνίσουμε τις νέες συλλογές των αγαπημένων brands.

Σε αυτή τη μεταβατική φάση διάλεξε κομμάτια τα οποία θα μπορείς να τα φορέσεις τις κρύες μέρες με μία ζεστή ζακέτα, ενώ τις πιο ανοιξιάτικες με ένα denim μπουφανάκι.

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι φέτος θα επηρεαστούμε στο καθημερινό μας ντύσιμο από τα 70s και διάλεξε φορέματα με prints ή floral, τα οποία θα μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε εποχή.

Αν θες κάτι πιο σικ και κλασσικό, παίξε με το μαύρο χρώμα και επέλεξε ένα φόρεμα με full skirts, διαφάνειες, βολάν και embroidered λεπτομέρειες.

Πάρε μέρος στην επανάσταση του denim και γίνε και εσύ μία Alexa Chung, φορώντας jean φορέματα για όλες τις ώρες και κάθε στυλ.