Η #FollowMe πρόταση για το style revolution της Περιστέρας Μπαζιάνα

Μετά την Vogue, ήρθε η σειρά μας να προτείνουμε και εμείς στην Περιστέρα Μπαζιάνα το ιδανικό look που θα θέλαμε να την δούμε.
Η #FollowMe πρόταση για το style revolution της Περιστέρας Μπαζιάνα



Μπορεί ο χαμός γύρω από τη σύντροφο του νέου Πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα να κρατάει ακόμα και το αντίστοιχο άρθρο της Vogue να έχει γίνει ανάρπαστο στη χώρα μας, ξέρουμε όμως ότι όσο ενδιαφέρουσες και αν μας φάνηκαν οι προτάσεις του στυλίστα του γνωστού περιοδικού, δύσκολα η Περιστέρα θα φορούσε κάποιο από τα Haute Couture κομμάτια που τις προτάθηκαν.

Και επειδή μετά από τέσσερις σεζόν «Scandal» ξέρουμε καλά εδώ στο #FollowMe, ότι το ιδανικό ντύσιμο για μία δυναμική business woman είναι ο συνδυασμός κλασσικών κομματιών με must have trends.

Η Περιστέρα λατρεύει τα έντονα χρώματα και τα prints και θελήσαμε να συνδυάσουμε το κλασσικό look του γραφείου με μία πιο χαλαρή νότα και πιο έντονα χρώματα.

Σίγουρα οι κλασσικές γόβες δεν θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να δοκιμάσει μπότες μέχρι το γόνατο ή loafers για να αισθάνεται πιο άνετα. Ένα chino παντελόνι είναι πάντα απαραίτητο αλλά θα μπορούσε να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα της με φούστες σε άλφα γραμμή και μεσάτα φορέματα για να δείχνει πιο θηλυκή. Το blazer είναι κλασικό κομμάτι για το look του γραφείου, χωρίς να σημαίνει ότι στην Περιστέρα δεν θα ταίριαζε και ένα σουέτ biker jacket, κάνοντας το στυλ της να δείχνει πιο χαλαρό και νεανικό.