20 καπέλα που θα αλλάξουν το στυλ σου

Ήρθε η ώρα να πάρεις και εσύ το καπελάκι σου!
20 καπέλα που θα αλλάξουν το στυλ σου



Δεν είναι ότι εδώ στο #FollowMe λατρεύουμε το bohemian στυλ, ούτε ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που φέτος το καλοκαίρι θα ντυθούμε με 70s επιρροές αλλά ακόμα και αν δεν σε έχουμε πείσει μέχρι τώρα, φέτος είναι η ιδανική χρονιά για να τολμήσεις να φορέσεις καπέλα.

Τα καπέλα έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν, φέτος θα τα δούμε σε όλες στους εκδοχές τους, ενώ δεν θα αντισταθούμε και θα αγοράσουμε την oversize εκδοχή τους.

Φόρεσε τα με ένα μακρύ παλτό, skinny jeans και ankle boots τον χειμώνα για να κρατηθείς ζεστή και με λευκά αέρινα, λευκά φορέματα και chelsea boots την άνοιξη για να δώσεις boho νότα στην εμφάνιση σου.

Πάρε ένα καπέλο που να κάνει αντίθεση με το χρώμα μαλλιών σου –σκούρο κόκκινο για τις μελαχρινές, βαθύ μπλε για τις ξανθιές- και άσε τα μαλλιά σου σε ανέμελες μπούκλες ή navy στυλ.

Το καλό με τα καπέλα είναι ότι αποτελούν το τέλειο trick για να κρύψεις τα μαλλιά σου όταν έχεις bad hair day ή απλά γιατί άργησες να ξυπνήσεις και έπρεπε να προλάβεις το ραντεβού σου χωρίς να τα περιποιηθείς.