Τα sneakers είναι πάλι στη μόδα! (Ρεπορτάζ αγοράς)

Το απόλυτο must-have των fashionistas επανήλθε δυναμικά!
Τα sneakers είναι πάλι στη μόδα! (Ρεπορτάζ αγοράς)



Τώρα η άνεση και το στυλ έχουν ένα όνομα : Sneakers

Για εμάς τις γυναίκες που γνωρίζουμε ακριβώς τι εστί δωδεκάποντο με ορθοστασία, η συγκεκριμένη τάση αν δεν έχει γίνει ακόμα η αγαπημένη σας σίγουρα θα γίνει πολύ γρήγορα. Τα έχουμε δει φορεμένα από τις πιο διάσημες fashion bloggers και τις πιο γνωστές fashionistas, με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Ακόμα και οίκοι μόδας όπως η Chanel και ο Yves Saint Laurent, έχουν λανσάρει ειδικές σειρές με sneakers. Γιατί όταν το casual στυλ συναντά την υψηλή αισθητική, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. 

Μπορούν να φορεθούν με τα πάντα (και το εννοούμε!), από το πιο καθημερινό μας ντύσιμο μέχρι και την πιο haute couture δημιουργία, απλά πρέπει να τα συνδυάσουμε σωστά και μεθοδικά. Με τα sneakers φέτος θα κάνετε την διαφορά και θα μείνουν για πολύ καιρό ψηλά - ψηλά στην κορυφή της λίστας με τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σας. Προτιμήστε τα με ανδρόγυνο στυλ, με το επίσημο φόρεμα σας, με casual στυλ αλλά και με το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι. Όπως καταλάβατε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Τα χρώματα και τα σχέδια ποικίλουν, και αυτό μας βοηθάει να προσαρμόζουμε τα sneakers στο εκάστοτε outfit που επιλέγουμε κάθε φορά. Πειραματιστείτε και δεν θα βγείτε χαμένες, αντιθέτως το στυλ σας θα αναβαθμιστεί έξυπνα με μία κίνηση.