Θα γίνεις νονά; 10 ολοκληρωμένα looks για να λάμψεις εκείνη την ημέρα

Βρες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα...
Θα γίνεις νονά; 10 ολοκληρωμένα looks για να λάμψεις εκείνη την ημέρα



Από την άνοιξη και μετά που ανοίγει ο καιρός ξεκινάει η μεγάλη περίοδος των βαπτίσεων. Η βάπτιση ενός παιδιού αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μυστήρια της εκκλησίας μας και ο ρόλος του νονού αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς που μπορέι να έχει ένας άνθρωπος στην ζωή του. Άν δεν έχεις γίνει ακόμα νονά, μην περιμένεις άλλο γιατί είναι υπέροχο να είσαι η πνευματική μητέρα ενός παιδιού και να το καθοδηγείς σωστά κατα την διάρκεια που μεγαλώνει.

Ας περάσουμε τώρα όμως και στο ερώτημα που δεν θα φύγει στιγμή από το μυαλό σου :  '' Ωχ...και τι θα φορέσω; ''. Σκέφτεσαι ότι εσύ θα είσαι η νονά και το ενδιαφέρον μετά το παιδί θα πέσει όλο πάνω σου, συν ότι θα βγάλεις άπειρες φωτογραφίες κατα την διάρκεια της βάπτισης και μετά. Μην αγχώνεσαι καθόλου, εμείς θα σε βοηθήσουμε για να βγάλεις ένα επιπλέον βάρος από πάνω σου.

Τips & Συμβουλές :

- Αρχικά να έχεις στο νού σου ότι όποιο φόρεμα ή οτιδήποτε άλλο διαλέξεις να φορέσεις κατα 99% θα λερωθεί από το λάδι. Γι'αυτό επέλεξε ένα χρώμα ή ένα υλικό που δεν θα φαίνεται μετά και θα βγέι αν πλυθεί.

- Επειδή κατά την διάρκεια του μυστηρίου θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικές (θα κρατήσετε το παιδί κτλ), επιλέξτε ρούχα τα οποία θα είναι άνετα, αέρινα και θα αισθάνεστε βολικά μέσα σε αυτά . Επίσης μην φορέσετε πολλά βραχιόλια γιατί θα σας δυσκολέψουν πολύ.

Τέλος προτίμησε τα μαλλιά σου είναι πιασμένα πάνω, γιατί εκτός ότι μπορούν να λαδωθούν, μπορεί να σας τα τραβήξει και το βαπτιστήρι σας.

Άν βαπτίζεις κοριτσάκι δες εδώ, τι βαπτιστικά μπορέις να του πάρεις!

Ακολουθούν 10 διαφορετικά μεταξύ τους looks!