Κολάν : Τα ωραιότερα της αγοράς κάτω από 50 ευρώ

Εσείς ποιο θα δοκιμάζατε χωρίς δεύτερη σκέψη;
Κολάν : Τα ωραιότερα της αγοράς κάτω από 50 ευρώ



Όταν μιλάμε για κολάν, αναφερόμαστε σε αυτό το βολικό ρούχο που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και όλες οι γυναίκες, όλων των ηλικιών αγαπάμε. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο επανέρχεται δυναμικά με έναν αέρα ανανέωσης έτσι ώστε και εμείς να το επιλέξουμε άλλη μια φορά και να το εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Το κολάν αποτελεί μια άνετη, εύκολη και in fashion επιλογή που πολλές φορές μας βγάζει από την άχαρη και δύσκολη θέση που δεν έχουμε τίποτα να βάλουμε (ή έτσι νομίζουμε), ή θέλουμε για λίγο να ξεχάσουμε τα τζιν και τα κάθε είδους παντελόνια. Η φετινή άνοιξη επιβάλλει να βάλουμε για λίγο στην άκρη τα μαύρα και σκουρόχρωμα κολάν και να καλωσορίσουμε τα πιο χρωματιστά και με ιδιαίτερα prints σχέδια.

Tips και πιθανοί συνδυασμοί για να το φορέσεις σωστά :

- Αν χαρακτηρίζεις το στυλ σου rock, επέλεξε ένα κολάν με print, συνδύασε το με top με rock logo και διάλεξε μποτάκια για να ολοκληρώσεις το look σου.

-  Για ένα πιο casual chic outfit ταίριαξε το αγαπημένο σου κολάν με σχέδια ή όχι μ' ένα loose oversized τοπ (καλύτερα μονόχρωμο) και συνδύασε τα με ιδιαίτερα sneakers ή άλλου είδους flats.

- Έχεις κάποια περιττά κιλά; Αυτό δεν σου απαγορεύει να φορέσεις και εσύ κολάν, απλά πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα σχέδια και έντονα prints και να προτιμήσεις τα πιο ''ήσυχα'' μοτίβα.

- Μιας και το floral είναι και πάλι στην μόδα (δες εδώ περισσότερα), συνδύασε το λουλοδάτο κολάν σου με τζιν πουκάμισο ή μ' ένα τοπ με λεπτομέρειες διαφάνειας. 

Mην το σκέφτεσαι περισσότερο, απέκτησε τώρα το κολάν που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και στυλ και ανανέωσε την εμφάνιση σου με μια κίνηση.