10 fashion books που πρέπει να έχεις στη βιβλιοθήκη σου

Ή ακόμα στο coffee table του σαλονιού σου.
10 fashion books που πρέπει να έχεις στη βιβλιοθήκη σου



Αν είσαι fashion junkie γενικότερα και ανήκεις στις γυναίκες που θέλουν συνεχώς να ενημερώνονται για τη μόδα, τότε είσαι στο σωστό άρθρο μιας και εμείς ψάξαμε τα fashion books που αξίζει να έχεις στην βιβλιοθήκη σου ή στο coffee table του σαλονιού σου. 

Η ενημέρωση για τη μόδα δεν βρίσκεται μόνο μέσα από το internet και τα περιοδικά, από τη μία μπορεί να αποτελούν άμεσες λύσεις και είναι εύκολα προσβάσιμα, από την άλλη πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα βιβλία μόδας μιας και είναι αυτά που θα μείνουν στο χρόνο και θα τα έχουμε πάντα. 

Η ποικιλία των βιβλίων που μπορείς να βρεις είναι μεγάλη αφού οι κατηγορίες που υπάρχουν είναι τόσες που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού και όχι μόνο.

Μπορείς να αποκτήσεις και να διαβάσεις βιογραφίες μεγάλων σχεδιαστών μόδας, να θαυμάσεις τα καλύτερα street style όλου του κόσμου, να πάρεις συμβουλές από διάσημες fashionistas για να ντυθείς μοναδικά και μοδάτα και να δεις αναλυτικά τις πιο γνωστές δημιουργίες σχεδιαστών που έχουν μείνει στην ιστορία.

Τέλος τα fashion books, αποτελούν μια έξυπνη λύση αν θες να προσφέρεις ένα δώρο στην κολλητή σου ή ακόμα και στον ευατό σου. 

Δες εδώ, άλλη μια ιδέα για δώρο.