Zώνη : Ένα αξεσουάρ άκρως απαραίτητο στο καθημερινό στιλ μας

Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα...
Zώνη : Ένα αξεσουάρ άκρως απαραίτητο στο καθημερινό στιλ μας



Αν μπορούμε να σκεφτούμε ένα αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει και να αναβαθμίσει ένα look στη στιγμή, μάλλον το πρώτο που θα ερχόταν στο μυαλό μας θα ήταν η ζώνη. Ναι αυτό το μεν απλό αλλά σημαντικό αξεσουάρ έχει την μαγική δυνατότητα να μεταμορφώσει προς το καλύτερο πάντα τόσο ένα καθημερινό όσο πιο επίσημο ντύσιμο μας.

 Αυτό που αγαπάμε στις ζώνες είναι ότι έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να κάνουν πιο κομψό και σμιλεμένο το γυναικείο σώμα, με ένα απλό και μόνο δέσιμο.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, δεν παραλείπουν ποτέ να αναδεικνύουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ, μιας και δύσκολα λείπει από τις εκάστοτε συλλογές τους. Επίσης οι απανταχού fashionistas και fashion bloggers, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις ζώνες αφού με μια κίνηση κάνουν τους άλλους να παραμιλούν με το μοναδικό στιλ τους. 

Διάλεξε και εσύ ποια ζώνη ταιριάζει με το δικό σου στιλ, και γρήγορα αλλά και το σημαντικότερο οικονομικά θα δώσεις μια νέα και μοντέρνα πνοή στα outfits σου. Λεπτές, μεγάλες, με κρόσια ή σε έντονα χρώματα, προσπάθησε πριν φύγεις από το σπίτι, στο τέλος της καθημερινής ετοιμασίας σου να εντάξεις τις ζώνες, όπου φυσικά ταιριάζουν και να δεις που στο τέλος θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια!

Δες εδώ, ποια άλλα αξεσουάρ είναι εξίσου σημαντικά!