Αlexander McQueen : O οίκος αποδίδει φόρο τιμής στον σχεδιαστή με 5 limited edition φουλάρια

Φυσικά είναι εμπνευσμένα από τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες του...
Αlexander McQueen : O οίκος αποδίδει φόρο τιμής στον σχεδιαστή με 5 limited edition φουλάρια



Από τότε που η έκθεση ''Savage Beauty'', έκανε την εμφάνιση της στο Λονδίνο, τον προηγούμενο μήνα, νομίζαμε ότι ήταν η σημαντικότερη και πιο καλή προσπάθεια ώστε να αποδοθεί ένα φόρος τιμής στον Alexander McQueen και στο έργο του.

Η έκθεση στο Victoria και Albert μουσείο, έχει ανοίξει τις πύλες του στο ευρύτερο κοινό και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, τιμώντας έτσι τον ταλαντούχο σχεδιαστή που έφυγε τόσο πρόωρα. Ωστόσο εμείς δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε ως το Λονδίνο, για να θαυμάσουμε τα μοναδικά εκθέματα του McQueen, μιας και ο γνωστός οίκος αποφάσισε να τιμήσει τον σχεδιαστή, κυκλοφορώντας 5 limited edition φουλάρια τα οποία κάθε ένα ξεχωριστά απεικονίζουν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και εμβληματικά σχέδια από τις εκάστοτε πασαρέλες του αγαπημένου οίκου.

Για όσες από εμάς δεν μπορούμε να συνδυάσουμε στο καθημερινό ντύσιμο μας τα φτερά σε χρώματα ουράνιου τόξου και τις extravagant τούλινες φούστες, τα φουλάρια που θα κυκλοφορήσουν θα μας επιτρέψουν να προσθέσουμε λίγο από την λάμψη και την ιδιαιτερότητα του οίκου.

Τώρα, η caspule συλλογή των φουλαριών, παίρνει κατευθείαν από τα πιο πετυχημένα σχέδια και prints που έχουμε δει στα runaways του Alexander McQueen και τα μεταφέρει σε 100% μεταξένιο ύφασμα, έχοντας την δυνατότητα φορέσουμε ένα αυθεντικό McQueen κομμάτι στο λαιμό μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το κάθε ένα σχέδιο θα τυπωθούν 100 φουλάρια, όποτε κορίτσια τρέξτε...

Δες εδώ, τι είχαν φορέσει οι celebrities στο gala που είχε πραγματοποιηθεί για τα εγκαίνια της έκθεσης!