10 μπαλαρίνες για να χορέψετε την άνοιξη με στιλ

Τα flats που όλες οι γυναίκες λατρεύουν, στα καλύτερα τους...
10 μπαλαρίνες για να χορέψετε την άνοιξη με στιλ



Από μικρή ακόμα ηλικία θυμάμαι να θέλω να φοράω συνεχώς μπαλαρίνες, με όλα τα ρούχα από το σχολείο μέχρι το πάρτυ. Όλα τα κοριτσάκια έχουν ως πρώτη τους επιλογή το συγκεκριμένο παπούτσι και η συλλογή τις περισσότερες φορές είναι αρκετά μεγάλη.

 Το ότι τώρα μεγαλώσαμε όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επιλέγουμε τις μπαλαρίνες στο καθημερινό και πιο επίσημο ντύσιμο μας. Ίσα – ίσα επιβάλλεται να τις φοράμε, αφού εκτός ότι είναι άνετες και ξεκουράζουμε τα πόδια μας από τα ψηλοτάκουνα, σε όποιο outfit τις επιλέξουμε θα δώσουμε στη στιγμή extra πινελιά κομψότητας και ρομαντισμού. Ειδικά τώρα την άνοιξη οι μπαλαρίνες αποτελούν το πιο hot είδους παπουτσιού που μπορούμε να φορέσουμε μιας και τα χρώματα και τα prints που αποτυπώνονται πάνω τους ταιριάζουν τέλεια με ανοιξιάτικα φορέματα και σορτς. 

Δεν υπάρχει fashion blogger και fashionista, που να μην έχει στην κατοχή της ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή παραπάνω. Και ο λόγος είναι ότι είναι ένα είδος παπουτσιού που μπορούμε να συνδυάσουμε με ότι στιλ κι αν ακολουθούμε. Αν αγαπάτε το κλασικό ντύσιμο, η το μοντέρνο ή ακόμα και το πιο casual τότε για όλες εσάς υπάρχουν στην αγορά, οι τέλειες μπαλαρίνες. Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε και επιλέξετε το αγαπημένο σχέδιο σας και γιατί όχι να το αποκτήσετε...

Δες εδώ, τα πιο ωραιότερα ανοιξιάτικα μποτάκια!