Editor's Choice : Tα must - have του Απριλίου

Όλα αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα!
Editor's Choice : Tα must - have του Απριλίου



Ο αγαπημένος σε όλους μήνας Απρίλης, επιτέλους ήρθε και εμείς τον υποδεχόμαστε με την πιο ανοιξιάτικη και χαρούμενη διάθεση, όπως ακριβώς του αρμόζει. Ο καιρός επιτέλους είναι με το μέρος μας και εμείς είμαστε γεμάτες ενθουσιασμό και ανυπομονησία να ανανεώσουμε τόσο την γκαρνταρόμπα μας, όσο και την διακόσμηση του σπιτιού μας. Γιατί οι μικρές και στοχευμένες αλλαγές είναι αυτές που θα αλλάξουν λίγο την διάθεση μας, που άλλωστε τόσο έχουμε ανάγκη.

Στα δικά μας τώρα, εμείς στο #followme οργανωθήκαμε και σας προτείνουμε τα must – have του μήνα που ήδη διανύουμε τις πρώτες μέρες του και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Τα έντονα χρώματα, τα ανάλαφρα υφάσματα και τα προϊόντα που μας προστατεύουν από τον ήλιο, κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη λίστα με αυτά που πρέπει να αποκτήσουμε τώρα!

Για να δούμε μαζί τι θα βάλουμε στη ντουλάπα μας τον Απρίλιο :

- Σαλοπέτα : 

Η ιδανική επιλογή για τις μέρες που δεν έχεις τίποτα να φορέσεις είναι το συγκεκριμένο είδος ρούχου. Σε τζιν, σε λευκή απόχρωση ή σε ότι εσύ προτιμάς, μπορείς να την συνδυάσεις με crop top, με τιραντάκι ή με πουκάμισο, αποτελεί την πιο μοντέρνα εκδοχή της καθημερινής φόρμας. Είτε το στιλ σου είναι casual είτε πιο επίσημο, μην ανησυχείς θα ταιριάξει απόλυτα με ότι κι αν φοράς.

- Αποσκευές : 

Πλησιάζει το Πάσχα και λογικό είναι οι πιο πολλοί από εμάς να κανονίσουν μια εξόρμηση στο χωριό ή στο εξωτερικό. Προμηθευτείτε την πιο stylish χειραποσκευή που εκτός από αρκετό χώρο θα σας χαρίσει extra στιλ και θα ταιριάξει μοναδικά με το ντύσιμο σας.

- Γυαλιά : 

Ο ήλιος από πολύ πρωϊ κάνει την εμφάνιση του και εμείς μπορούμε δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα χωρίς τα γυαλιά μας. Εκτός από την προστασία που μας προσφέρουν είναι άκρως απαραίτητα και για την ολοκλήρωση του καθημερινού μας outfit. Την άνοιξη, βγαίνουν τα πιο ωραία χρώματα και σχέδια γυαλιών γι' αυτό και εσείς κάνετε την έρευνα αγορά σας και αποκτήστε άλλο ένα ζευγάρι. Ούτως η άλλως ποτέ δεν είναι αρκετά!

- Καπέλα :

Στην ίδια κατηγορία με τα γυαλιά, ανήκουν και τα καπέλα. Αγαπημένο αξεσουάρ το οποίο εμπιστευόμαστε πιο πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι, εκτός από την προστασία από τον ήλιο, μας βγάζει από τις bad hair days. Πλατύγυρα, τζόκεϊ και σε στιλ fedora, πρέπει να μπουν στις πρώτες θέσεις της λίστας των must – have!

- Στέκες με λουλούδια :

Καλωσορίστε την άνοιξη όπως της αρμόζει...με λουλούδια δηλαδή. Φορέστε τις πιο ανοιξιάτικες και χαρούμενες στέκες και στολίστε μοναδικά τα μαλλιά σας. Διαλέξτε το αγαπημένο σας λουλούδι και ξεχωρίστε με την πιο όμορφη επιλογή όσον αφορά τα αξεσουάρ μαλλιών.

- Mαξιλάρια :

Η διακόσμηση του σπιτιού σας δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένη, γι' αυτό επειδή να αλλάξετε ολόκληρο καναπέ ή τραπεζαρία είναι λίγο δύσκολο, αρχίστε από τα διακοσμητικά. Κάντε μια μικρή αντικατάσταση των μαξιλαριών με πιο έντονα και χαρούμενα prints. Να δείτε που η όλη η ατμόσφαιρα του σπιτιού σας θα αλλάξει στο λεπτό.

Δες εδώ, σε ποια παπούτσια οφείλεις να επενδύσεις φέτος!