Η νέα Louboutin εμμονή μας είναι οι Passage τσάντες

Ποιες ξεχωρίσαμε και πόσο κάνουν...
Η νέα Louboutin εμμονή μας είναι οι Passage τσάντες



Όταν ακούμε σε μια γυναικεία συζήτηση το όνομα Christian Louboutin, αστραπιαία σκεφτόμαστε τις μοναδικές και sexy γόβες με τον απόλυτο κόκκινο πάτο. Η αλήθεια είναι ότι για πολλές γυναίκες αποτελούν όνειρο, το οποίο με κάποιο τρόπο κάποια στιγμή θα αγγίξουν. Ο σχεδιαστής που τόσο αγαπά τις γυναίκες ήταν φυσικό και επόμενο να κάνει το επόμενο βήμα και να μεταβεί στα αξεσουάρ και τις τσάντες.

Αυτή τη φορά θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα παπούτσια (για λίγο όμως!) και θα ασχοληθούμε με τη νέα σειρά  ''Passage'', η οποία αποτελείται από τσάντες χειρός, ταχυδρόμου και mini τσαντάκια.

Οι τσάντες της συγκεκριμένης σειράς, είναι σχεδιασμένες από το πιο ποιοτικό δέρμα, οι γραμμές τους είναι καθαρές και μοντέρνες και όλες έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό ασημένιο κλείσιμο. Εκτός από τις μαύρες και τις μπλε αποχρώσεις, τα έντονα χρώματα όπως το φούξια, το κίτρινο, το κόκκινο και το λεοπάρ κάνουν την συγκεκριμένη σειρά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Παρακάτω ακολουθεί gallery με όλα τα νέα σχέδια με αναλυτικές τιμές. Κορίτσια μην απογοητευτείτε με τις τιμές, μπορεί για εμάς να είναι εξωφρενικές, όμως αυτό δεν μας απαγορεύει να τις θαυμάζουμε και να τις σχολιάσουμε. Και που ξέρετε; Μπορεί κάποια στιγμή το ''όνειρο'' να γίνει πραγματικότητα...

Δες εδώ, με ποια διάσημη έχει συνεργαστεί αποκλειστικά ο οίκος Christian Louboutin!