Koρίτσια προσοχή : O οίκος Chanel λανσάρει e-shop

Και εμείς ανυπομονούμε να θαυμάσουμε τις haute couture δημιουργίες και ηλεκτρονικά...
Koρίτσια προσοχή :       O οίκος Chanel λανσάρει     e-shop



O οίκος Chanel, είναι από τους τελευταίους που δεν έχει δικό του e-shop για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και διαθέτει μόνο τα προϊόντα μακιγιάζ στο κοινό του με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μέχρι τώρα βέβαια, μιας και όπως φαίνεται σε λίγο καιρό οι πιστές οπαδοί του συγκεκριμένου οίκου θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν υψηλής αισθητικής ρούχα και παπούτσια γρήγορα και εύκολα, από την καρέκλα του σπιτιού τους με ένα απλό κλικ.

O Bruno Pavlovsky, o πρόεδρος του γαλλικού οίκου, ανέφερε ότι το e-shop σχεδιάζεται και αναμένεται να είναι έτοιμο για χρήση μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου. Αυτή την στιγμή εξετάζεται όλος ο σχεδιασμός, έτσι ώστε το αποτέλεσμα, να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να μην θυμίζει τίποτα από τα υπόλοιπα e-shops!

O ιστορικός οίκος, είναι ένας από τους λίγους που για στρατηγικούς λόγους δεν πουλάει on- line σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχα και παπούτσια, παρά μόνο γυαλιά, μακιγιάζ και αρώματα και πολύ καλά κάνει γιατί όταν το e-shop ανοίξει, το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο και ο λόγος κατανοητός. Άλλωστε ως μια μάρκα πολυτέλειας πρέπει να έχει την αποκλειστικότητα των σχέδιων του και να μην τα βρίσκουμε εύκολα σε πολλά και διαφορετικά sites με ρούχα.

Εμείς απλά, περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε το e-shop, γιατί είμαστε σίγουρες ότι θα το λανσάρουν με τον πιο ιδιαίτερο και αναπάντεχο τρόπο.

Δες εδώ, την μοναδική πασαρέλα του οίκου, από το φετινό Paris fashion week!