10 τσάντες από lego για κορίτσια που λατρεύουν ακόμα το παιχνίδι

Tα τουβλάκια παίρνουν νέα μορφή με τον πιο stylish τρόπο...
10 τσάντες από lego για κορίτσια που λατρεύουν ακόμα το παιχνίδι



Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις λίγο να κάνεις το στιλ σου πιο ιδιαίτερο και στην κυριολεξία πιο παιχνιδιάρικο. Νομίζω ήρθε η ώρα η ευχή σου να πραγματοποιηθεί αφού οι τσάντες από lego είναι γεγονός και ήρθαν για να μείνουν.

Μην παραξενεύεσαι δεν είναι αστείο, υπάρχουν και αποτελούν μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες που έχουμε δει τελευταία. Καιρός ήταν να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα και γιατί όχι και να υποστηρίξουμε και την οικολογική πλευρά των συγκεκριμένων τσαντών, αφού η πρώτη τους ύλη δεν είναι ακριβά υφάσματα ή από δέρματα ζώων (στο οποίο είμαστε άκρως αντίθετοι), αλλά τα πολύχρωμα και αγαπημένα lego.

Αυτή η μοναδική ιδέα ανήκει στην εταιρεία Agabag που έχει ηλεκτρονικό κατάστημα στο Etsy και μπορείτε να το δείτε εδώ. Εκτός από την μεγάλη γκάμα σε τσάντες, η συλλογή δεν σταματάει εκεί αφού μπορείτε να αποκτήσετε μανικετόκουμπα, βραχιόλια και δαχτυλίδια και ότι άλλο αξεσουάρ φανταστείτε από lego. Δείτε παρακάτω 10 τσάντες που δεν θα πιστεύετε ότι είναι από τα τουβλάκια που όλα τα παιδάκια έπαιζαν με τις ώρες.

Δες εδώ τις πιο εντυπωσιακές mini τσάντες της σεζόν!