City Chic: Όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι chic στην πόλη

Με τον ηλιόλουστο καιρό σύμμαχό σου οι βόλτες στην πόλη επιβάλλονται. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να θυσιάσεις ίχνος στυλ για να είσαι ντυμένη άνετα και κομψά.
City Chic: Όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι chic στην πόλη



Με τον ηλιόλουστο καιρό σύμμαχό σου οι βόλτες στην πόλη επιβάλλονται. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να θυσιάσεις ίχνος στυλ για να είσαι ντυμένη άνετα και κομψά. Γι'αυτό ακριβώς κι εμείς αναζητήσαμε στα αγαπημένα μας online καταστήματα και βρήκαμε ειδικά για εσένα ό,τι πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για είναι "city chic" πλήρης.

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι ντένιμ εσπαντρίγιες που θα σε συνοδεύσουν για ώρες στα γραφικά στενάκια της Πλάκας και σε ένα ζευγάρι λινές culottes που θα συνδυαστούν τόσο με πουκάμισο όσο και πουλοβεράκια. 

Κράτησε τα basics σου στις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ και συμπλήρωσε τα looks σου με μοδάτα αξεσουάρ όπως μία τσάντα tote σε έντονο κίτρινο ή ένα μακρύ γιλέκο σε πορτοκαλί που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου στη στιγμή.

Οι μαρινιέρες και τα ριγέ πουκάμισα δε θα πρέπει να λείπουν από τις επόμενες αγορές σου μιας και είναι κομμάτια passepartout και φοριούνται παντού αλλά και ένα σουέντ καπέλο που θα σε αναδείξει στην πιο στυλάτη της παρέας!

Πάρε ιδέες για τις επόμενες αγορές συ στο παρακάτω slideshow: