Πολύχρωμη Δαντέλα: το αγαπημένο στοιχείο της μόδας ντύνεται στα χρώματα της Άνοιξης

Τα ρομαντικά δαντελένια σύνολα που όλες μας λατρεύουμε γίνονται ακόμη πιο δελεαστικά όταν ντύνονται στα χρώματα της άνοιξης
Πολύχρωμη Δαντέλα: το αγαπημένο στοιχείο της μόδας ντύνεται στα χρώματα της Άνοιξης



Διατηρώντας τον κοριτσίστικο, αγνό χαρακτήρα τους, για το καλοκαίρι ντύνονται με απίθανα χρώματα και γίνονται ακόμη πιο νεανικά και παιχνιδιάρικα.

Φόρεσε κι εσύ την χρωματιστή δαντέλα σε μίνι φορέματα και σορτς, διάλεξε το statement μίντι φόρεμα που θα φορέσεις στο γάμο της φίλης σου ή επένδυσε σε μία δαντελένια φούστα που θα συνδυάσεις με σατέν τοπ αλλά και t-shirt!

Το κίτρινο, το γαλάζιο αλλά και το πράσινο της μέντας είναι τα επικρατέστερα χρώματα της σεζόν και η μόδα επιτάσσει να κάνεις δικό σου τουλάχιστον ένα κομμάτι από πολύχρωμη δαντέλα. 

Θα το συνδυάσεις ιδανικά με κομψές μπαλαρίνες για ένα ladylike look ή θα το κάνεις πιο σύγχρονο με ένα ζευγάρι wedges ή εσπαντρίγιες με τακούνι.

Επέλεξε αξεσουάρ στους ίδιους τόνους, όπως vintage μακριά σκουλαρίκια με ημιπολύτιμους λίθους ή ένα τετράγωνο τσαντάκι σε παστέλ απόχρωση αλλά πρόσεξε να μην ξεπεράσεις τα 3 χρώματα στο ντύσιμο σου. Η χρωματιστή δαντέλα του φορέματός σου είναι ήδη αρκετή για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου!

Πάρε ιδέες για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις το trend στο ντύσιμό σου στο παρακάτω slideshow: