Ώμοι έξω! Τα off the shoulder μπλουζάκια είναι το απόλυτο trend. Θα τα δοκιμάσεις;

Ξέχνα το βαθύ ντεκολτέ και τη γυμνή πλάτη. Το νέο γυναικείο "hot spot" είναι οι ώμοι! Ανάδειξέ τους με μπλούζες εμπνευσμένες από τα '70ς, φλοράλ crop τοπ και μαρινιέρες με χαμόγελο.
Ώμοι έξω! Τα off the shoulder μπλουζάκια είναι το απόλυτο trend. Θα τα δοκιμάσεις;



Η θηλυκή πλευρά σου θα λατρέψει αυτό το trend που δίνει έμφαση σε ένα λίγο παραμελημένο αλλά ιδιάιτερα αισθησιακό σημείο του γυναικείου σώματος και στην αγορά θα βρεις αρκετές επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο. 

Αν σου αρέσει το στυλ hippie, διάλεξε ένα λευκό τοπ με πολύχρωμο κέντημα και συνδύασέ το με τζιν καμπάνα και δερμάτινα μποτάκια. Aν είσαι λάτρης του Parisian Chic, αγόρασε μία μαρινιέρα με ανοιχτή λαιμόκοψη και φόρεσέ τη με ψηλόμεσο μπλε σκούρο παντελόνι με κουμπάκια, ενώ αν προτιμάς να δοκιμάσεις τη νέα τάση στην πιο nice n easy εκδοχή της τότε ένα λευκό τοπ με βολάν είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσένα. Θα το φορέσεις με σορτς, μαύρο παντελόνι ή στενή φούστα και θα είσαι εξίσου κομψή κάθε φορά.

Με δαντέλα, κρόσσια, βολάν ή λουλουδάτο print πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις δικό σου ένα τοπ που θα αφήνει έξω τους ώμους! Δοκίμασέ το και θα μας ευχαριστείς!