Summer loading : 20 φορέματα που φωνάζουν καλοκαίρι

Χαρούμενα prints και πολλές δόσεις έντονων χρωμάτων, μας βάζουν στην πιο ανάλαφρη και fun διάθεση...
Summer loading : 20 φορέματα που φωνάζουν καλοκαίρι



Κάθε μέρα που περνά, το καλοκαίρι έρχεται ακόμα πιο κοντά και εμείς σαν καλά κορίτσια πρέπει σιγά – σιγά να προετοιμαζόμαστε αφού η ζέστη θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση της και εμείς θα ψάχνουμε ρούχα τελευταία στιγμή.

Τι πιο άνετο λοιπόν από την Νο1 επιλογή για το καλοκαίρι των γυναικών που αποτελεί το φόρεμα; Αν σκεφτείς την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου θα συνειδητοποιήσεις με την πρώτη ματιά ότι τα φορέματα που έχεις, υπερτερούν από τα υπόλοιπα ρούχα σου. Και πολύ φυσικό μάλιστα αφού το φόρεμα από μόνο του είναι ένα ολοκληρωμένο look που εσύ από την πλευρά σου έχεις την αποστολή να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια που του ταιριάζουν.

Από maxi, midi, mini φορέματα μέχρι τα πιο παιχνιδιάρικα, με καλοκαιρινά prints, χρώματα και όχι μόνο, φέτος το καλοκαίρι θα δυσκολευτείτε πολύ να διαλέξετε μόνο ένα σχέδιο. Βγείτε, ψάξτε στα καταστήματα, δοκιμάστε και αποκτήστε το ιδανικό φόρεμα που θα είναι σαν να έχει φτιαχτεί μόνο για εσάς. Να θυμάστε ότι ένα ρούχο από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα, αντίθετα όταν το φορέσετε εσείς η ψυχή και η ενέργεια που θα του δώσετε θα κάνει την εμφάνιση σας μοναδική.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε προσεχτικά την παρακάτω gallery με τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα!

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά playsuits για το φετινό καλοκαίρι!