Καφτάνι : Το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού επιστρέφει στα πιο εντυπωσιακά χρώματα και prints

Το πιο hot must-have του καλοκαιριού στα καλύτερα του...
Καφτάνι : Το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού επιστρέφει στα πιο εντυπωσιακά χρώματα και prints



Καφτάνι! Το ρούχο που όλες λατρεύουμε να φοράμε το καλοκαίρι είναι και πάλι εδώ πιο ανανεωμένο ποτέ. Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο hot must-have κομμάτι, φυσικά μετά το μαγιό που κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η αλήθεια είναι ότι μας συντροφεύει και ταξιδεύει μαζί μας στα νησιά που επισκεπτόμαστε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Εκτός από την ομορφιά και την στιλάτη πινελιά που χαρίζει στα καλοκαιρινά μας looks στην παραλία και όχι μόνο, μας δίνει μια extra αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς για εμάς που δεν αισθανόμαστε άνετα να τριγυρνάμε στην θάλασσα μόνο με το μαγιό μας. Είτε σε πιο κοντή ή σε πιο μακριά εκδοχή αν φορέσουμε ένα εντυπωσιακό καφτάνι, ειλικρινά αρκεί για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο outfit, αρκεί να παίξουμε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια τα οποία πρέπει να ταιριάζουν με το όλο σύνολο.

Έτσι καλό θα ήταν, όταν αρχίσουμε το κυνήγι για το τέλειο μαγιό, να κοιτάξουμε λίγο παραπάνω και να αποκτήσουμε συγχρόνως ένα καφτάνι το οποίο ταιριάζει και με το μαγιό μας αλλά και με το γούστο μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος δεν θα δυσκολευτούμε καθόλου, αφού η αγορά έχει πλημμυρίσει από καφτάνια σε έντονα prints και τόσο εντυπωσιακά χρώματα που μάλλον κάτι μας λέει ότι θα αποκτήσουμε παραπάνω από ένα καφτάνι. 

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό για τις πιο stylish και δροσερές βουτιές!