Victoria Beckham : Η νέα συλλογή ρούχων για το φθινόπωρο/χειμώνα 2015 τώρα και στο e-shop της

Οι minimal γραμμές και οι μονοχρωμίες κλέβουν την παράσταση...
Victoria Beckham : Η νέα συλλογή ρούχων για το φθινόπωρο/χειμώνα 2015 τώρα και στο e-shop της



Το παρακάτω tweet της Victoria Beckham, ήταν αρκετό για να μεταβούμε αμέσως στο e-shop της (μπορείς να το δεις εδώ) και να θαυμάσουμε τη νέα συλλογή ρούχων ready to wear για το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα, η οποία μετρά λίγες ώρες από την στιγμή που ανέβηκε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

H πρώην τραγουδίστρια και νυν επιτυχημένη (με πολλά βραβεία) σχεδιάστρια κατάφερε και πάλι να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι ότι σχεδιάζει αριστουργήματα και έργα τέχνης, αλλά ξέρει ακριβώς μέσα από τα σχέδια της, πως να αναδείξει την γυναικεία σιλουέτα με πάντα κομψό και chic τρόπο (άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ήταν η Posh στις Spice Girls). 

Έτσι η ready to wear συλλογή, υμνεί την γυναίκα μέσα από μονοχρωμίες (κόκκινο, μπλε, μαύρο και λευκό) και η minimal γραμμή που αγαπά τόσο η Victoria, είναι εμφανής. Από tuxedo, τοπ, φούστες μέχρι και φορέματα, όλη η συλλογή είναι απλά εντυπωσιακή. Για όσες ενδιαφέρονται για αγορά σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 1200,00 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 4500,00 (με πιο ακριβά τα παλτό).

Διάβασε εδώ, πως αποκαλύπτει η ίδια η Victoria για το πως είναι η σχέση της με τον David, μετά από 15 χρόνια!